reklama
Ja sie melduje ze szpitala. Jutro mam cc
Czyli będzie październikowe bejbiJa sie melduje ze szpitala. Jutro mam cc
Aaahh, powodzenia!Ja sie melduje ze szpitala. Jutro mam cc
maszak
Fanka BB :)
Oj tak zbyt dużo od siebie wymagamy. Po porodzie chcemy być najlepsze , chcemy miec zrobione itp itd. A najważniejsze jest to aby nakarmić maluszka i odpocząć. Brak regeneracji po porodzie doprowadza do róznych złych emocji również. A po porodzie oprócz maluszka Ty tez jesteś ważna. Ja czułam się rewelacyjnie po porodzie i to kilka h po nim, niestety w szpitalu byłam tydzień bo młoda miala wysokie crp... umęczyłam się tam bardzo .. w domku było cudownie, ale tego Wam mówić nie muszę. I tez chciałam miec zrobione na tip top... a po 3 tyg byłam przemęczona, zła i sfustrowana. I potem odpuściłami zwolniłam i było duzo lepiej. Bo to dobte samopoczucie po porodzie jest tak bardzo złudne. Także odpoczywajcie, śpijcie jak maluch śpi, gary w zlewie to nie koniec świata. I angażujcie tatusiów do pomocy i wtedy korzystajcie z kapieli, zrobcie sobie male spa w domu .U mnie najgorsze było to, że po pierwszym porodzie byłam zupełnie zielona i nie wiedziałam, że w połogu takie huśtawki emocjonalne, poczucie bezsilności i obniżony nastrój to wszystko przez hormony i że jest to normalne. Nie potrafiłam nad sobą zapanować a potem zadręczałam się tym, jaka jestem okropna. I tak nakręcało się błędne koło. Teraz moja świadomość jest dużo wieksza i zupełnie inaczej do tego podchodzę. Masz rację trzeba myśleć pozytywnie! Ale warto miec też z tylu głowy myśl, że to wszystko jest normalne i że nie jest się w tym samemu bo u większości kobiet to jest tak samo ciężki czas.
Jak potrzebujecie się wygadać to dzwońcie do mam, babć , przyjaciół to też jest ważne.
maszak
Trzymam kciuki . I czekam na wieści ile księżniczka mierzy i waży . A Tobie szybkiego dojścia do siebie .Ja sie melduje ze szpitala. Jutro mam cc
maszak
Haha myślę, że hasła wymyślał facet albo kobitka, która nie rodziła. Poszli w myśl pozytywnieSłuchajcie, szykuję sobie rzeczy do walizki i na majtkach siateczkowych znalazłam takie oto hasła. Jaki oni fun mają na myśli?
G
guest-1693758626
Gość
Ja sie melduje ze szpitala. Jutro mam cc
Bede mocno trzymać kciuki !
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Mąż się wziął za remonty i maluje drugi pokój
A ja leże muszę się przyznać że obżarłam się żelkami i teraz jest mi nie dobrze
Mała fika.