G
guest-1693758626
Gość
Piękne macie brzuszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można chyba edytować komentarz i wtedy usunąć zdjęcie. Może jeśli nie jesteś pewna, to wstaw jakieś inne zdjęcie, obojętnie co i spróbuj edytować A z tego co kojarzę, to jak się cytuje kogoś post ze zdjęciem to ono się nie wyświetlaA jak wstawi się zdjęcie tutaj to można skasować? Czy zostaje na stałe?
I gdy udostępni ktoś moja wypowiedz wraz z zdjęciem to mimo skasowania jeśli się da to zostaje dalej fotka u osoby udostępniającej?
Hejo . Jak u Was po weekendzie dziewuszki? Jak się macie pierwiosnki ?
Mój weekend był mega intensywny, ale nie narzekam ostatnio mam tylllle energii w ciagu dnia, a wieczorem padam i śpię do rana.
U mnie pogoda tragiczna, ale juz kafka wypita, chatka ogarnięta, obiad mam. To mogę poczytać , a malutki obok układa puzzle .
@Józia89. Możesz usunąć fotke przez edycję posta. Raczej się fotka nie dodaje jak ktoś cytuje.
O superaśnie . A u Ciebie który tydzień i 2 kg to już fajowa waga. Jak się październik zacznie to będzie już z górki haha