Dziękuję ☺ Ja wiem, że mogą się zrobić nawet po porodzie, jak się brzuch obkurcza. I że najczęściej te paskudy wychodzą właśnie w ostatnim miesiącu, jak już skóra jest bardzo mocno napięta. Smaruję, żeby nie było, ale też po prawdzie pomaga mi to na to nieprzyjemne uczucie mrowienia.zawsze można wyprać na pewnie ... tylko przy takim maluszku , ślinka i przez to mokre łapki są na tapicerce i zostawiają takie plamki i to niekoncząca się historia z dopieraniem . Na szczęscie jak będzie ten etap będzie już cieplej . Bo takiej tapicerki nje wysuszysz w suszarce, a jak pogoda nie sprzyja musisz założyć dość długi czas schnięcia.
u mnie są pełniejsze, ale rozmiar mam ten sam. Choć na karmienie to pewnie bedą większe.
Trzymam kciuki by Ci nie wyszły. Choć mi w 1 ciąży wyszły dopiero na 3 tyg przed terminem porodu
@Józia89. Zainteresowało mnie to o smarowaniu i skracającej się szyjce, rozwiniesz? Bo ja miałam na myśli TYLKO smarowanie , a frajdę mąż ma bo mu się podoba jak ten brzuch rośnie. Jak chce, to niech smaruje, niech buduje więź.