reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

U nas łóżeczko zostało do kupienia i cale jego wyposażenie tzw materac / prześcieradło i chyba tyle ?
Każdy mi odradza wszelkie ozdoby łóżeczkowe.

Moj mąż to taka oaza spokoju że każdej życzę takiego męża/ partnera a nawet i kochanka 🤣🤣
Ja w jego robotę się nie wcinam on pewnie składał a ja nie wiem pójdę na dwór poczytać książkę z herbatka ❤️❤️

Ozdob sie nie poleca ze wzgledu na zwiekszone ryzyko naglej smierci lozeczkowej. Zreszta to tylko kurzolapacze 😊

reklama
Wracając do wcześniejszego wątku - czy którejś z Was tez tak w trzecim trymestrze wystrzeliła waga? Ostatnio w tydzień mi przybylo 2 kg i trochę zaczynam się bać tego tempa 😱 a staram się jesc normalnie, czasem sobie na cos pozwolę, ale bez obżerania się.

My póki co nie mamy żadnych mebli trzeba jechać I kupić gorzej jak nie będzie na stanie i trzeba będzie zamawiać 😳
Ale tym się nie martwię w razie cos mąż wybierze / złoży ale najpierw musi ogarnąć ten pokój.
A ja właśnie stoję z praniem i prasowaniem 😳🤣 ale chyba zacznę dzisiaj i w razie co będę chować do naszej komody / szafy a później przełożę do małej ❤️❤️
Ja chciałam też wykorzystać ładną pogodę na pranie, wszystko lepiej schnie, gdy słońce świeci 🙂

Wracając do wcześniejszego wątku - czy którejś z Was tez tak w trzecim trymestrze wystrzeliła waga? Ostatnio w tydzień mi przybylo 2 kg i trochę zaczynam się bać tego tempa 😱 a staram się jesc normalnie, czasem sobie na cos pozwolę, ale bez obżerania się.
Ogólnie najwięcej przybiera się w trzecim trymestrze, mi teraz przez 3 tygodnie przybyło 1,5kg i to największy przyrost wagi u mnie w takim czasie jak do tej pory

Macie juz jakis fotelik na oku?
Totalnie nie 🙈 Zobaczymy co nam zaproponują w sklepie, oby nam nie chcieli po
prostu najdroższego wcisnąć :D
U nas łóżeczko zostało do kupienia i cale jego wyposażenie tzw materac / prześcieradło i chyba tyle ?
Każdy mi odradza wszelkie ozdoby łóżeczkowe.

Moj mąż to taka oaza spokoju że każdej życzę takiego męża/ partnera a nawet i kochanka 🤣🤣
Ja w jego robotę się nie wcinam on pewnie składał a ja nie wiem pójdę na dwór poczytać książkę z herbatka ❤️❤️
Ja też w łóżeczku będę miała tylko materac i prześcieradło. Można zainwestować w jakiś ładny śpiworek do spania ☺️☺️

Nie martw sie.
Ja również byłam przerażona jak w dwa tygodnie przytyłam półtora kg 😳😳
A przecież jem tak jak zawsze ale pani doktor powiedziała że to normalne teraz dzieciak potrzebuje więcej 😉

Ja też w łóżeczku będę miała tylko materac i prześcieradło. Można zainwestować w jakiś ładny śpiworek do spania ☺️☺️

Spiworek już mamy 😉 w piękne kotki ❤️❤️
Jakaś karuzele jeszcze musimy kupić 😉

❤️❤️
Dzisiaj u nas słonecznie może wstawię to pranie jak się zbiorę w sobie heh.

Ja tak mam od dawna, a się nie obżeram... mam wrażenie, że od samej wody tyję 🤷‍♀️ ale w każdej ciąży tak miałam, więc nie pozostaje mi nic innego niż to zaakceptować.

reklama

Dlatego warto poczytac chociaz troche artykulow w internecie, na co zwrocic uwage, czym sie kierowac przy wyborze fotelika. Zeby na sile nic nie wciskali i zeby wiedziec, o czym do nas mowia. Naprawde polecam.
W pierwszej ciazy duzo czytalam wlasnie w necie i jak poszlam do sklepu to sie zapytalam tylko, czy ten konkretny fotelik bedzie z baza pasowal do mojego auta 😁 bo juz wiedzialam, co chce. Facet sie smial, ze jako jedyna kobieta przychodze z konkretami 😅

Do góry