reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Mi się nic nie działo więc nie widziałam powodu dla którego mam sama siedzieć cały dzień w mieszkaniu. Ale kończymy już ten drugi trymestr powoli to sobie bym już L4 wzięła ;) 3 miesiące wytrzymam ;)
Ci co mogą pracować to fajnie majà. Ale jest tyle różnych dolegliwości, że nie zawsze jest to możliwe. Ale 2-3 miesiące przed porodem fajnie, bo na spokojnie mozna sobie wyprawkę ogarnąć :).

Ostatnia edycja:
reklama
Ja, gdybym mogla, to jeszcze bym popracowala. Ale nie chcialam, zeby nbie przeniesli na inny blok albo do przerzucania papierkow w poradni (nie, zeby to bylo cos zlego, ale to nie dla mnie). Zreszta po ciazy nie zamierzam tam wracac.

Mi się nic nie działo więc nie widziałam powodu dla którego mam sama siedzieć cały dzień w mieszkaniu. Ale kończymy już ten drugi trymestr powoli to sobie bym już L4 wzięła ;) 3 miesiące wytrzymam ;)
Miałam w planach pracować jeszcze jakiś czas ale jak widać zweryfikowało to życie.
Nie chciałam ryzykować że się coś stanie.

A ja prócz tego że pracuje w szkolnictwie to również mam do czynienia z osobami niepełnosprawnymi.
Więc to nie jest lekka praca.

Dzień dobry.
W końcu mam troszkę luzu. Urodzinki sie udały i malutki taki happy jak zdmuchiwał świeczkę. Był też jego kuzyn 3 latka i tak szaleli, że aż miło popatrzeć.
Występ z konkursu oglądalismy na żywo. To takie emocje. Jak wychodzą na wyniki dzieci z całego świata i wyczytują Twoje dziecko 🥰. I ta ich radość. Dziś nic mnie z równowagi nie wyprowadzi :).

Hej,

Jestem już w 18 tyg i dalej nie czuje ruchów dziecka. Wiem ze niektórzy czuja później ale jakoś nie mogę się doczekać😁 w którym tyg zaczęliście czuć jak się małe porusza?
Hej. Możesz ich jeszcze nie czuć. Choć jeśli to Twoja pierwsza ciąża może ich nie rozoznajesz. Ja już czułam po 14 tyg (takie delikatne i sporadycznie raz na kilka dni). Teraz kilka razy dziennie i już przez skórę :). Doczekasz się :).

Hej,

Jestem już w 18 tyg i dalej nie czuje ruchów dziecka. Wiem ze niektórzy czuja później ale jakoś nie mogę się doczekać😁 w którym tyg zaczęliście czuć jak się małe porusza?
20 tydzień plus 2 dni.
Ja póki co nie czuje żadnych ruchów albo nie potrafię ich odróżnić. Nie wiem 🤔

reklama
Do góry