Moje usg wyglądają zupełnie inaczej.
Chyba nie ma tam podanej wagi dzieciaka w każdym bądź wypadku nie widzę.
To w takim razie pozostaje pytanie na wizycie. Ale jakby cos bylo nie tak to lekarz na pewno by powiedzial.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje usg wyglądają zupełnie inaczej.
Chyba nie ma tam podanej wagi dzieciaka w każdym bądź wypadku nie widzę.
Tez tak mysle.To w takim razie pozostaje pytanie na wizycie. Ale jakby cos bylo nie tak to lekarz na pewno by powiedzial.
Ale bym zjadła tortHej. Gorąco i u mnie. Upiekłam biszkopty na tort. Synuś 2 urodziny ma. I szykujemy się teraz na spacer. Jej już nas coraz więcej w połowie ciąży . Miłego popołudnia
Ja nie, nawet już zdążyłam mieć kontrolę z zusu...Cześć Dziewczyny, ale mi te upały daja czadu! Nigdy tak słabo się w upały nie czułam
Byliśmy dzisiaj oglądać wózki, robi się poważnie ale trafiliśmy do takiego sklepu w którym Pani ekspedientka wszystko nam pokazał, wytłumaczyła… my jesteśmy generalnie ciagle zdziwieni synek chyba rośnie bo aktywny coraz bardziej. Pood brzuchem czasem zakłuje, czasem lekko zakłuje tez w okolicy jajników… mam nadzieje ze tak ma być, kurcze zawsze się bałam ze coś przeoczę. Kolejna wizyta 13.07 i chyba już zdecyduje się na L4. Choć przyznam ze w takie upały to lepiej mi w biurze niż w domu. A wy jeszcze pracujecie ?
omatko! Serio?? A jesteś na umowie o pracę? I masz „chodzące” L4? Rozumiem ze byłaś wtedy w domu?Ja nie, nawet już zdążyłam mieć kontrolę z zusu...
Tak, umowa o pracę, L4 chodzące akurat byłam w domu... teraz się stresuję, bo mam jesno dziecko, które muszę zawozić do przedszkola, drugie 15miesięczne, z którym normalnie chodziłam na spacery... a podobno to, że była już kontrola wcale nie oznacza, że nie może być następnej...omatko! Serio?? A jesteś na umowie o pracę? I masz „chodzące” L4? Rozumiem ze byłaś wtedy w domu?