reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Cześć 😀 ale dzisiaj skwar.
Rano byłam z mężem w laboratorium zrobić morfologie i mocz na wizytę na środę.

Zjemy zaraz jakiś obiadek i czas na leżenie.

20 tydzień dzisiaj wybija ❤️❤️❤️❤️

A co u Was ?

Mnie alergia straszliwie męczy, walczę żeby nie brać leków, alergolog przepisała Claritine - niby bezpieczny w ciąży, no ale mój lekarz mowi, że nie ma do końca neutralnych leków 🤷‍♀️

Cześć Dziewczyny, ale mi te upały daja czadu! Nigdy tak słabo się w upały nie czułam :(
Byliśmy dzisiaj oglądać wózki, robi się poważnie ;) ale trafiliśmy do takiego sklepu w którym Pani ekspedientka wszystko nam pokazał, wytłumaczyła… my jesteśmy generalnie ciagle zdziwieni 😂 synek chyba rośnie bo aktywny coraz bardziej. Pood brzuchem czasem zakłuje, czasem lekko zakłuje tez w okolicy jajników… mam nadzieje ze tak ma być, kurcze zawsze się bałam ze coś przeoczę. Kolejna wizyta 13.07 i chyba już zdecyduje się na L4. Choć przyznam ze w takie upały to lepiej mi w biurze niż w domu. A wy jeszcze pracujecie ?

Cześć Dziewczyny, ale mi te upały daja czadu! Nigdy tak słabo się w upały nie czułam :(
Byliśmy dzisiaj oglądać wózki, robi się poważnie ;) ale trafiliśmy do takiego sklepu w którym Pani ekspedientka wszystko nam pokazał, wytłumaczyła… my jesteśmy generalnie ciagle zdziwieni 😂 synek chyba rośnie bo aktywny coraz bardziej. Pood brzuchem czasem zakłuje, czasem lekko zakłuje tez w okolicy jajników… mam nadzieje ze tak ma być, kurcze zawsze się bałam ze coś przeoczę. Kolejna wizyta 13.07 i chyba już zdecyduje się na L4. Choć przyznam ze w takie upały to lepiej mi w biurze niż w domu. A wy jeszcze pracujecie ?
Ja nie, nawet już zdążyłam mieć kontrolę z zusu... 🙄

reklama
omatko! Serio?? A jesteś na umowie o pracę? I masz „chodzące” L4? Rozumiem ze byłaś wtedy w domu?
Tak, umowa o pracę, L4 chodzące 🤷‍♀️ akurat byłam w domu... teraz się stresuję, bo mam jesno dziecko, które muszę zawozić do przedszkola, drugie 15miesięczne, z którym normalnie chodziłam na spacery... a podobno to, że była już kontrola wcale nie oznacza, że nie może być następnej...

Do góry