Karola270984
Fanka BB :)
Piszecie już na prywatnym ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piszecie już na prywatnym ??
U mnie też dziewucha. Ale czy na 100% to nie wiem. Myślę, że nifty potwierdzi bądź zaprzeczy.Ja po wizycie u swojego lekarza płeć potwierdzona ze na 100% dziewucha .
Jesteś na liście tak jak Inka i powinnyście dostać prywatną wiadomość.Ja po wizycie u swojego lekarza płeć potwierdzona ze na 100% dziewucha .
dostałam ale jak wchodzę to nie widze żadnych postówJesteś na liście tak jak Inka i powinnyście dostać prywatną wiadomość.
Jak klikniesz w link to powinno pokazać się tematy przedstawmy się jeszcze raz ... wizyty i od aniaslu. I w nich są posty.dostałam ale jak wchodzę to nie widze żadnych postów
Tez byśmy chcieli z mężem dziewczynkę, ale ja jeszcze muszę długo czekać do 20 tyg zanim się dowiemJa po wizycie u swojego lekarza płeć potwierdzona ze na 100% dziewucha .
dziewczynki są superaśne. U nas ze względu na synka bo jest malutki to byłoby super jakby chłopiec był. Jednak imię mamy dla dziewczynki . Ty w Uk jesteś?Tez byśmy chcieli z mężem dziewczynkę, ale ja jeszcze muszę długo czekać do 20 tyg zanim się dowiem
Napisałam do niejMoże administratorka nie zauważyła tej wiadomości dodatkowej albo zapomniała dodać.