reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
No to teraz mnie zagięłyście z tą parmeńska szynką 😁 myślałam, że można jeść takie rzeczy.... Ja sobie radośnie prawie co rano zajadam bo mi najlepiej wchodzi, jakoś tak miałam w głowie, że to wędzone jest 🤦‍♀️
A skąd to mój największy ból... Mało tego mój lekarz twierdzi, że na wędzone też trzeba uważać bo nigdy nie wiadomo 💁
W pierwszej ciąży to ja na owocach żyłam, trochę żółtym serze ale nie przepadam.
Teraz powinnam być na diecie z niskim ig i najlepiej bezmlecznej 🙈
I co tu jeść..
Ostatnio non stop borówki, maliny, truskawki ( te nie nasze jeszcze).
😒

A skąd to mój największy ból... Mało tego mój lekarz twierdzi, że na wędzone też trzeba uważać bo nigdy nie wiadomo 💁
W pierwszej ciąży to ja na owocach żyłam, trochę żółtym serze ale nie przepadam.
I co tu jeść..
😒
Też mam fazę na borówki i maliny 🙈🙈

No nie można.. bo salmonella?

Mąż się tak przeją, że serwuje mi ostatnio takie suchary z jajka - niejadalne 😅
Znalazłam takie info, ale sama nie wiem :p chyba wolę dmuchać na zimne

Załączniki

• F8666B38-B76F-4434-85BC-6805154B92D6.png
    F8666B38-B76F-4434-85BC-6805154B92D6.png
    105,1 KB · Wyświetleń: 62
Moja mama mówi, że wymyślam i kiedyś to kobiety wszystko jadły i było dobrze 😂 i że dziecko też tak będę głodzić 😂 takie tam mądrości haha

I co tu jeść..
😒
A to masz cukrzycę, że niskim ig? Wierz mi, że na tej diecie można tak urozmaicać i tak dużo jeść? Nie dosałaś diety? Jeśli mam notatki z poprzrdnuej ti mogę Ci podesłać.
@Blondi8 no niestety nie można bo to raczej surowe. No ale jak masz przeciwciała toxo, to chyba ok.
@Goodka to Ty też na toxo nie przeszłas. Tak jajko na miękko raczej tak bo ono nie jest surowe

reklama
Moja mama mówi, że wymyślam i kiedyś to kobiety wszystko jadły i było dobrze 😂 i że dziecko też tak będę głodzić 😂 takie tam mądrości haha
Ale kiedyś nie było u nas parmeńskiej ;) i raczej takiego jedzenia ja teraz. Nie przejmuj się takim gadaniem. Poczekaj i zibaczysz co będą gadać jak dzidziuś sie urodzi i będziesz chciała tylko wodę do picia dawać 🤣. A jak przed drugim rokiem nie dasz czekoladki to przecież wyjdziesz na okropnego rodzica ;).

Do góry