reklama
A skąd to mój największy ból... Mało tego mój lekarz twierdzi, że na wędzone też trzeba uważać bo nigdy nie wiadomoNo to teraz mnie zagięłyście z tą parmeńska szynką myślałam, że można jeść takie rzeczy.... Ja sobie radośnie prawie co rano zajadam bo mi najlepiej wchodzi, jakoś tak miałam w głowie, że to wędzone jest
W pierwszej ciąży to ja na owocach żyłam, trochę żółtym serze ale nie przepadam.
Teraz powinnam być na diecie z niskim ig i najlepiej bezmlecznej
I co tu jeść..
Ostatnio non stop borówki, maliny, truskawki ( te nie nasze jeszcze).
Goodka
Moderator
Też mam fazę na borówki i malinyA skąd to mój największy ból... Mało tego mój lekarz twierdzi, że na wędzone też trzeba uważać bo nigdy nie wiadomo
W pierwszej ciąży to ja na owocach żyłam, trochę żółtym serze ale nie przepadam.
I co tu jeść..
Ja uwielbiam ale jestem mięsożercą.. i tylko dlatego dawałam radę z niskim ig bo mięsa mogłam ile chcę.Też mam fazę na borówki i maliny
Czekam na nasze truskawki, każdego dnia do woli... mniam
Goodka
Moderator
Znalazłam takie info, ale sama nie wiem chyba wolę dmuchać na zimneNo nie można.. bo salmonella?
Mąż się tak przeją, że serwuje mi ostatnio takie suchary z jajka - niejadalne
Załączniki
modesty
Fanka BB :)
Oj nie lubię takiego gadania. My z dzieckiem na diecie więc wg tesciowej cały czas GłodzęMoja mama mówi, że wymyślam i kiedyś to kobiety wszystko jadły i było dobrze i że dziecko też tak będę głodzić takie tam mądrości haha
maszak
A to masz cukrzycę, że niskim ig? Wierz mi, że na tej diecie można tak urozmaicać i tak dużo jeść? Nie dosałaś diety? Jeśli mam notatki z poprzrdnuej ti mogę Ci podesłać.A skąd to mój największy ból... Mało tego mój lekarz twierdzi, że na wędzone też trzeba uważać bo nigdy nie wiadomo
I co tu jeść..
@Blondi8 no niestety nie można bo to raczej surowe. No ale jak masz przeciwciała toxo, to chyba ok.
@Goodka to Ty też na toxo nie przeszłas. Tak jajko na miękko raczej tak bo ono nie jest surowe
reklama
maszak
Ale kiedyś nie było u nas parmeńskiej i raczej takiego jedzenia ja teraz. Nie przejmuj się takim gadaniem. Poczekaj i zibaczysz co będą gadać jak dzidziuś sie urodzi i będziesz chciała tylko wodę do picia dawać . A jak przed drugim rokiem nie dasz czekoladki to przecież wyjdziesz na okropnego rodzica .Moja mama mówi, że wymyślam i kiedyś to kobiety wszystko jadły i było dobrze i że dziecko też tak będę głodzić takie tam mądrości haha