A czemu nie chciała dać ci zdjęcia?
Piękne bobo
Wyglądało to tak jakby nie wiedziała jak...
reklama
Madame83
Fanka BB :)
Trzymamy kciukiA ja zbieram się i jadę do lekarza mam 8:30 ale na drugim końcu miasta więc trzymajcie kciuki.u mnie również brak objawów, jedynie trochę większe piersi i rosnący brzuch, a mdli mnie w samochodzie i tyle
Justyna3210
3cm to już kawał kawalera! Lub panny super!Ja po wizycie, babka straszna nawet zdjęcia nie dała tylko pozwoliła zrobić zdjęcie chociaż to bobo ruszało się żywo i ma całe 3 cm termin teraz niby 5 listopada ale trzymam się tego 4 listopada
Justyna3210
To jestem dzień do tyłu za tobą i mam bobasa o 1,7mm mniejszego piękna dzidziaU mnie po wczorajszej wizycie 8+3 i termin na 14.11. Ciekawe, bo poprzednie usg miałam równo dwa tygodnie wcześniej i było 6+3 i też termin na 14.11. Więc chyba taki termin będzie faktycznie
Dokaldnie wyczytałam że w tym tygodniu będą się kształtować narządy płuciowe3cm to już kawał kawalera! Lub panny super!
Justyna3210
Ja podobnie, już drożdżówka, kiść winogron i kanapka wleciała. muszę zostać dłużej w pracy więc wzięłam więcej jedzenia, ale chyba i tak za małoDziś to chyba pobiłam liczbę posiłków, które zjadłam a dopiero 11 się zbliża
To ja znowu mam problem z jedzeniem, nie mam żadnych mdłości czy wymiotów, ale nie mam kompletnie apetytuJa podobnie, już drożdżówka, kiść winogron i kanapka wleciała. muszę zostać dłużej w pracy więc wzięłam więcej jedzenia, ale chyba i tak za mało
reklama
Goodka
Moderator
Ja zmuszam się do jedzenia na samą myśl o jedzeniu mi niedobrze Nie wymiotuję, choć jest blisko nie razTo ja znowu mam problem z jedzeniem, nie mam żadnych mdłości czy wymiotów, ale nie mam kompletnie apetytu