reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Dzień dobry, chciałam się z wami przywitać chociaż bardzo niepewnie. Czytam was cały czas ale moja ciąża ciągle jest pod znakiem zapytania. A więc to moja 3 ciąża (1 biochem, z 2 mam córkę 2.5 letnią). W tej ciąży hcg nie przyrastało tak jak trzeba (na poziomie ok. 53-59%). Ciąża jest młodsza o 9 dni niż termin z Om co nie do końca mi się zgadza bo seksu w lutym nie było za wiele. Byłam dzisiaj u lekarza jest serduszko ale tętno tylko 99. Sama nie wiem co o tym myśleć. Staram się nastawić na najgorsze żeby się bardzo nie rozczarować...

reklama
Możesz zawsze złożyć skargę. Polecam :) mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby nie było terminu w momencie kiedy mówię, że według ustawy bla, bla, bla ;) Płacę takie składki, że sory ;) wolę wydać te 30 tys. zamiast na badania, to na poród w prywatnym szpitalu
Wait, te 30tys. to za co? 🤔

Dzień dobry, chciałam się z wami przywitać chociaż bardzo niepewnie. Czytam was cały czas ale moja ciąża ciągle jest pod znakiem zapytania. A więc to moja 3 ciąża (1 biochem, z 2 mam córkę 2.5 letnią). W tej ciąży hcg nie przyrastało tak jak trzeba (na poziomie ok. 53-59%). Ciąża jest młodsza o 9 dni niż termin z Om co nie do końca mi się zgadza bo seksu w lutym nie było za wiele. Byłam dzisiaj u lekarza jest serduszko ale tętno tylko 99. Sama nie wiem co o tym myśleć. Staram się nastawić na najgorsze żeby się bardzo nie rozczarować...
Trzymamy kciuki żeby było wszystko dobrze 🤞 a w którym tygodniu jesteś?

Miejmy nadzieję, że będzie dobrze 🤗 a kiedy masz kolejną wizytę?

reklama
Do góry