reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Mnie jakoś brzuch bolał w nocy, nie mogłam się ułożyć i do tego co chwile się budziłam, bo śniły mi się koszmary 😰. Wizytę u gina mam w środę, a dzisiaj idę do endokrynologa 😇
Ja o dziwo czuję się ok, wyjątkowo nic nie ciągnie w podbrzuszu na razie, tylko leciutko mdli, ale to luz. Wczoraj cały dzień coś kłuło, piekło, ciągnęło w okolicach jajników i jakby na wzgórku łonowym. To chyba więzadła? Wizyta w czwartek. Spałam jak dziecko, ale miałam tak porąbane sny... Śniło mi się że byłam studentką i na uczelni był taki gabinet lekarski z USG gdzie studenci mogli iść i poszłam tam na kolejne ciążowe USG. I ciągle cośtam nie wychodziło, do końca nie pamiętam wszystkiego, ale rozwaliła mnie scena w której położna (nawet to była ta moja "prawdziwa"), przed wykonaniem USG musiałam mi wprowadzić do pochwy drożdżówkę 🤣 i nie było cynamonowych ślimaczkow jak zawsze tylko jakaś bułeczka z lukrem i kruszonką i się martwiłam jak ja wszystko wyjmę potem po badaniu 🤣🤣🤣🤣 na USG ostatecznie nic nie było widać bo właśnie inna bułeczka była 😅

reklama
reklama
Do góry