reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Jaką masz aplikacje? Ja mam Preglife i też tak dziwnie pokazuje, że 9t+1 to już 10 tydzień 😂 ale inna apka pokazuje już normalnie, że to 9 tydzień
Ja Preglife ściągnęłam a próbę ale zirytowało mnie właśnie to dziwne liczenie tygodni i usunęłam 😅 jakie apki polecacie? Nie mam żadnej, tylko Twój Kalendarzyk, ale jak on był spoko do miesiączki to do ciąży ubogi.
U mnie wygląda to tak 😄 A może jest widoczny tylko u mnie 🤣🤣
Ja nie widzę. Przeglądam forum na stronie (bo apka była paskudna!!)... A te, które suwaczek widzą to mają apke czy na stronie?

reklama
Ja Preglife ściągnęłam a próbę ale zirytowało mnie właśnie to dziwne liczenie tygodni i usunęłam 😅 jakie apki polecacie? Nie mam żadnej, tylko Twój Kalendarzyk, ale jak on był spoko do miesiączki to do ciąży ubogi.

Ja nie widzę. Przeglądam forum na stronie (bo apka była paskudna!!)... A te, które suwaczek widzą to mają apke czy na stronie?
Ja korzystam z apki.

reklama
Do góry