reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Ja już schudłam ponad 2kg właśnie przez to że nie mogę nic zjeść....Ja czuje się fatalnie, zmuszam się żeby jeść cokolwiek Tak mnie odrzuca od wszystkiego, do tego jestem baaardzo wyczulona na zapachy, aż prawie doprowadza mnie to do wymiotów…
Bibi89
O kurcze ! Dawaj znać, trzymamy kciukiJa właśnie zbieram się do szpitala. Jest źle.. wczoraj źle się czułam od rana, bolał mnie brzuch i plecy więc leżałam ciągle, potem poczułam puknięcie na dole i już się wszystko polało.. ogromne skrzepy i pełno krwi. Liczę, że może to tylko ten krwiak bo był bardzo dużo prawie 4cm i że może się oderwał dlatego to wszystko.. ale podświadomie czuje, że nie jest dobrze. Nie myślę nawet, bo będę ryczeć znowu. Usg mam mieć po 14tej. Czas dłuży się niemiłosiernie..
Goodka
Moderator
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, oby to był tylko ten krwiakJa właśnie zbieram się do szpitala. Jest źle.. wczoraj źle się czułam od rana, bolał mnie brzuch i plecy więc leżałam ciągle, potem poczułam puknięcie na dole i już się wszystko polało.. ogromne skrzepy i pełno krwi. Liczę, że może to tylko ten krwiak bo był bardzo dużo prawie 4cm i że może się oderwał dlatego to wszystko.. ale podświadomie czuje, że nie jest dobrze. Nie myślę nawet, bo będę ryczeć znowu. Usg mam mieć po 14tej. Czas dłuży się niemiłosiernie..
Justyna3210
A chcialam was o coś wczoraj zapytać - macie zawroty głowy? Wczoraj rano i wieczorem kręciło mi się w głowie, rano nawet mocno... I nie wiem czy to w miarę normalne czy powód do niepokoju To tak raczej w duecie z mdłościami szło (bez wymiotów).
To czekamy na dobre wiadomości że wszystko jest ok miejmy nadzieję że to tylko ten krwiak, lepiej myśleć pozytywnieJa właśnie zbieram się do szpitala. Jest źle.. wczoraj źle się czułam od rana, bolał mnie brzuch i plecy więc leżałam ciągle, potem poczułam puknięcie na dole i już się wszystko polało.. ogromne skrzepy i pełno krwi. Liczę, że może to tylko ten krwiak bo był bardzo dużo prawie 4cm i że może się oderwał dlatego to wszystko.. ale podświadomie czuje, że nie jest dobrze. Nie myślę nawet, bo będę ryczeć znowu. Usg mam mieć po 14tej. Czas dłuży się niemiłosiernie..
Justyna3210
O kurcze, oby to tylko ten krwiak, może on pękł skoro poczułaś "pyk" trzymamy kciukiJa właśnie zbieram się do szpitala. Jest źle.. wczoraj źle się czułam od rana, bolał mnie brzuch i plecy więc leżałam ciągle, potem poczułam puknięcie na dole i już się wszystko polało.. ogromne skrzepy i pełno krwi. Liczę, że może to tylko ten krwiak bo był bardzo dużo prawie 4cm i że może się oderwał dlatego to wszystko.. ale podświadomie czuje, że nie jest dobrze. Nie myślę nawet, bo będę ryczeć znowu. Usg mam mieć po 14tej. Czas dłuży się niemiłosiernie..
dinozauryniespia1
Zaciekawiona BB
Trzymam za Ciebie kciuki i za fasolkęJa właśnie zbieram się do szpitala. Jest źle.. wczoraj źle się czułam od rana, bolał mnie brzuch i plecy więc leżałam ciągle, potem poczułam puknięcie na dole i już się wszystko polało.. ogromne skrzepy i pełno krwi. Liczę, że może to tylko ten krwiak bo był bardzo dużo prawie 4cm i że może się oderwał dlatego to wszystko.. ale podświadomie czuje, że nie jest dobrze. Nie myślę nawet, bo będę ryczeć znowu. Usg mam mieć po 14tej. Czas dłuży się niemiłosiernie..
Aleksandretta
Moderator
Ja właśnie zbieram się do szpitala. Jest źle.. wczoraj źle się czułam od rana, bolał mnie brzuch i plecy więc leżałam ciągle, potem poczułam puknięcie na dole i już się wszystko polało.. ogromne skrzepy i pełno krwi. Liczę, że może to tylko ten krwiak bo był bardzo dużo prawie 4cm i że może się oderwał dlatego to wszystko.. ale podświadomie czuje, że nie jest dobrze. Nie myślę nawet, bo będę ryczeć znowu. Usg mam mieć po 14tej. Czas dłuży się niemiłosiernie..
Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Mam nadzieje, ze to tylko krwiak się opróżnił i wszystko ok z maleństwem. Daj znać koniecznie!
Przypomnij jeszcze - to Twoja pierwsza ciąża i pierwsze dziecko? Bardzo dużo dziewczyn u nas i mieszają się mi te informacje…
reklama
Śliczne maleństwo niech rośnie no ja teraz USG nie miałam robione. Tylko podstawowe badania i założoną kartę ciąży. No u mnie dzisiaj 8+3 niby i termin z 7 listopada przeniósł się na 6 listopada niby z tego co położona mówiła następna wizyta 29 kwietnia. Jak tyle wytrzymaćJa jak myślałam obsuwa z om. Termin zmienił się o 6 dni. Na 7 listopada. 8+2. 1,79 cm Zobacz załącznik 1384586