reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ktoś dzisiaj wizytuje?
Kciuki 🤞
Ja jestem chora i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka... wczoraj miałam różowy śluz/ plamienie..
Naprawdę się staram być dobrej myśli 😞
ja dzisiaj powtórzyłam bete co prawda po 72 h ale wczoraj nie miałam możliwości a chce robić w jednym laboratorium. Ogólnie to mam ogromnego doła bo wasze bety takie wysokie a moje niskie :( niby przyrost ok ale mimo wszystko boję , mam taki wewnętrzny niepokój :(

reklama
ja dzisiaj powtórzyłam bete co prawda po 72 h ale wczoraj nie miałam możliwości a chce robić w jednym laboratorium. Ogólnie to mam ogromnego doła bo wasze bety takie wysokie a moje niskie :( niby przyrost ok ale mimo wszystko boję , mam taki wewnętrzny niepokój :(
Ale wiesz, że beta czy to nizsza czy wyzsza nie jest wyznacznikiem czegokolwiek? Jeśli się mieści w normie to jest w porządku.
Jedna bedzie miała w 6 tygodniu w tysiącach a druga mniej. Także nie ma co załamywać się.

Ale wiesz, że beta czy to nizsza czy wyzsza nie jest wyznacznikiem czegokolwiek? Jeśli się mieści w normie to jest w porządku.
Jedna bedzie miała w 6 tygodniu w tysiącach a druga mniej. Także nie ma co załamywać się.
Bo widzisz u mnie jest ten problem ze ja jestem z tych niecierpliwych , co chcą mieć wszystko na już :( dlatego się martwię bo chciała bym widzieć cokolwiek na usg . Dużo się naczytalam że często przy takich małych wartościach zdarza się biochem a ja strasznie się boję poronienia ...

Bo widzisz u mnie jest ten problem ze ja jestem z tych niecierpliwych , co chcą mieć wszystko na już :( dlatego się martwię bo chciała bym widzieć cokolwiek na usg . Dużo się naczytalam że często przy takich małych wartościach zdarza się biochem a ja strasznie się boję poronienia ...
Przypomnij wyniki bety i jakie masz dzisiaj?

Tak jak wyżej. Przypomnij wartości i OM.

Ja to bym znowu mogła jeść co chwilę, co 2h lub częściej, a nie mogę się najeść. Bo albo zjem trochę i już wystarczy albo dalej czuje głód ale trochę mnie odrzuca od jedzenia. A mam o tyle gorzej że nie mogę żadnych przekąsek, bo mam ścisła dietę na regenerację jelit teraz.
Dlaczego musisz regenerować jelita? I na czym taka dieta polega?
Ooo u mnie też trzecia, Filip 8.5 a Mikołaj 2.5 😁 najlepsze jest to, że za mną dwa porody naturalne i za każdym razem krzyczałam, że nie będę miała więcej dzieci 😂
Ja tak samo 🤦‍♀️ zarzekałam się, że nigdy więcej 😂

Ja po wizycie. Jeszcze nic nie widać, co prawda lekarz powiedział, że cos tam nieśmiało się pojawia jakiś pęcherzyk, ale to bardziej wróżenie. Mam zaświadczenie do pracy :)
Następna wizyta za 2 tygodnie.
Trochę jestem w grupie ryzyka, bo mam za sobą jeden poród przedwczesny w 36tc, a drugi w 37, czyli ujął że "na granicy". No, ale widocznie taka moja natura...
Na plamienia, które były dał Duphaston

reklama
Ja po wizycie. Jeszcze nic nie widać, co prawda lekarz powiedział, że cos tam nieśmiało się pojawia jakiś pęcherzyk, ale to bardziej wróżenie. Mam zaświadczenie do pracy :)
Następna wizyta za 2 tygodnie.
Trochę jestem w grupie ryzyka, bo mam za sobą jeden poród przedwczesny w 36tc, a drugi w 37, czyli ujął że "na granicy". No, ale widocznie taka moja natura...
Na plamienia, które były dał Duphaston
A przypomnij, w którym jesteś tygodniu? :) na kiedy następna wizyta?

Do góry