reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2022

Witam się w ten słoneczny dzień :)
Wczoraj miałam wizytę u ginekologa, wg usg ciąża 5t3d, jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe. Wszystko prawidłowo. Mam się zgłosić za 2 tygodnie, wtedy już powinno bić serduszko :)

reklama

Załączniki

• D21927DC-05DC-459D-BA2B-151D29691519.jpeg
    D21927DC-05DC-459D-BA2B-151D29691519.jpeg
    63,2 KB · Wyświetleń: 67
3 razy .
1-35,5
2- 37,8
3- 45,7

To jest tak trochę słabo tak mi się wydaje . Niby rośnie.. ale jednak są to małe wartości, według OM wychodzi 5 tydzień, natomiast od domniemanej daty poczęcia zaledwie 3 tygodnie...

3 razy .
1-35,5
2- 37,8
3- 45,7

To jest tak trochę słabo tak mi się wydaje . Niby rośnie.. ale jednak są to małe wartości, według OM wychodzi 5 tydzień, natomiast od domniemanej daty poczęcia zaledwie 3 tygodnie...
No to niestety nie mam dobrych wieści... Ginekolog też nic nie poradzi na to, bo nawet nie zobaczy... Ale musisz kontrolować czy to spada, bo jak spadnie to sama się oczyścisz a jak nie to bedzie potrzeba lekarza.. :(

No właśnie będę musiała to kontrolować.
Dam jeszcze znać.
Pozostało mi próbować dalej .
Wam wszystkim gratuluję oraz życzę szczęśliwego rozwiązania.

Ostatnio w miarę regularne, średnio co 30/31dni. W październiku przestałam karmić piersią młodszego syna. (Jeden i drugi na cycu po 2lata 🙈) dzisiaj do lekarza na 13.20 ale jak znam życie to będzie z godzina opóźnienia jak zwykle.. oszaleje w tej poczekalni. A w jakim czasie straciłaś poprzednie? I lekarz znał przyczynę?
to ja mam na 12tą!
Ooo, to gratuluję. To jednak długi okres. ;) Mi się nie udało piersią karmić, ale odciągałam mleko ;) i chyba już nigdy więcej, choć pewnie tak gadam...a jakby mi się znów piersią nie udało, to bym pewnie odciągała.😁
straciłam obie w zeszłym roku. Pierwsza ciąża córeczka, z powodu wady genetycznej Turnera.
A później ciąża biochemiczna.

reklama
W odstępach 48 h są te trzy wyniki . Ostatni okres 12.02 . Niby wypadały mi dni płodne 19-23 , rzekoma owulacja 21 ale 19 zachorowałam na covid wysoka gorączka itd , pozniej stosunek był 28.02 z możliwością zapłodnienia nie robiłam testów owulacyjnych uznałam że ten cykl przez covid trochę mi sie zaburzył, I właśnie wydawało mi się że owulacja się przesunęła na koniec miesiąca . Przez co już całkiem zgłupiałam co jest z czym .

Do góry