reklama
Już miałam we wtorek następne za 2 tygodnie. WstawiamAhhh już pamiętam. Za miesiąc
Załączniki
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Niestety beta nie rośnie prawidłowo, bo zaledwie zwiększa się o 20%... idę jak najszybciej do ginekologa ale mam zle przeczucia
angeliskax
Moderator
Jakie wartości bety?Niestety beta nie rośnie prawidłowo, bo zaledwie zwiększa się o 20%... idę jak najszybciej do ginekologa ale mam zle przeczucia
dinozauryniespia1
Zaciekawiona BB
Czy któraś z was ma tętno dzidziusia swojego nagrane?
angel.sweet.25
Aktywna w BB
3 razy .
1-35,5
2- 37,8
3- 45,7
To jest tak trochę słabo tak mi się wydaje . Niby rośnie.. ale jednak są to małe wartości, według OM wychodzi 5 tydzień, natomiast od domniemanej daty poczęcia zaledwie 3 tygodnie...
1-35,5
2- 37,8
3- 45,7
To jest tak trochę słabo tak mi się wydaje . Niby rośnie.. ale jednak są to małe wartości, według OM wychodzi 5 tydzień, natomiast od domniemanej daty poczęcia zaledwie 3 tygodnie...
angeliskax
Moderator
No to niestety nie mam dobrych wieści... Ginekolog też nic nie poradzi na to, bo nawet nie zobaczy... Ale musisz kontrolować czy to spada, bo jak spadnie to sama się oczyścisz a jak nie to bedzie potrzeba lekarza..3 razy .
1-35,5
2- 37,8
3- 45,7
angel.sweet.25
Aktywna w BB
No właśnie będę musiała to kontrolować.
Dam jeszcze znać.
Pozostało mi próbować dalej .
Wam wszystkim gratuluję oraz życzę szczęśliwego rozwiązania.
Dam jeszcze znać.
Pozostało mi próbować dalej .
Wam wszystkim gratuluję oraz życzę szczęśliwego rozwiązania.
to ja mam na 12tą!Ostatnio w miarę regularne, średnio co 30/31dni. W październiku przestałam karmić piersią młodszego syna. (Jeden i drugi na cycu po 2lata ) dzisiaj do lekarza na 13.20 ale jak znam życie to będzie z godzina opóźnienia jak zwykle.. oszaleje w tej poczekalni. A w jakim czasie straciłaś poprzednie? I lekarz znał przyczynę?
Ooo, to gratuluję. To jednak długi okres. Mi się nie udało piersią karmić, ale odciągałam mleko i chyba już nigdy więcej, choć pewnie tak gadam...a jakby mi się znów piersią nie udało, to bym pewnie odciągała.
straciłam obie w zeszłym roku. Pierwsza ciąża córeczka, z powodu wady genetycznej Turnera.
A później ciąża biochemiczna.
reklama
angel.sweet.25
Aktywna w BB
W odstępach 48 h są te trzy wyniki . Ostatni okres 12.02 . Niby wypadały mi dni płodne 19-23 , rzekoma owulacja 21 ale 19 zachorowałam na covid wysoka gorączka itd , pozniej stosunek był 28.02 z możliwością zapłodnienia nie robiłam testów owulacyjnych uznałam że ten cykl przez covid trochę mi sie zaburzył, I właśnie wydawało mi się że owulacja się przesunęła na koniec miesiąca . Przez co już całkiem zgłupiałam co jest z czym .