Reasumując zrobiłaś bety przed terminem spodziewanej @ i denerwujesz się ze są niskie ? Ilu dniowe masz cykle ?11.03.2022 -> 7,20 mlU/ml
14.03.2022 ->20,18 mlU/ml
Na dzisiejszą jeszcze czekam.
Ostatnia miesiączka 14.02
reklama
MPAnia
Fanka BB :)
No to daj znać jak będziesz miała wyniki..a jak długie masz cykle?I tak jesteś powyżej minimum11.03.2022 -> 7,20 mlU/ml
angeliskax
Moderator
A kiedy powinnas mieć miesiaczke? Bo jak dla mnie te wartości są jeszcze sprzed miesiaczką. Zobaczymy jak dzisiaj. Dzisiejsza beta rozstrzygnie wszystko, czekajmy11.03.2022 -> 7,20 mlU/ml
LaraKroft
cykle mam 30 dniowe ale kiedy była owulacji to mogę gdybać bo od grudnia po męża covidzie odpuściłam jakiekolwiek obliczenia i obserwacje , byłam poprostu tym zmęczona bo to ja zawsze musiałam się dostosowywać do niego, jego chęci i możliwości ... poszliśmy na spontan .Reasumując zrobiłaś bety przed terminem spodziewanej @ i denerwujesz się ze są niskie ? Ilu dniowe masz cykle ?
MPAnia
No to owulację mogłaś mieć 26-28.02 a nawet i na początku marca dopiero,rośnie prawidłowo a że niska jeszcze to zrozumiałe,nie stresuj się na zapas i daj znać jak będą wynikicykle mam 30 dniowe ale kiedy była owulacji to mogę gdybać bo od grudnia po męża covidzie odpuściłam jakiekolwiek obliczenia i obserwacje , byłam poprostu tym zmęczona bo to ja zawsze musiałam się dostosowywać do niego, jego chęci i możliwości ... poszliśmy na spontan .
Merry35
Haha, też się zarzekałam, chyba wiele kobiet tak ma. Mi położna zaraz po porodzie powiedziała, że też tak mówiła, a ma 3 dzieciDlaczego musisz regenerować jelita? I na czym taka dieta polega?
Ja tak samo zarzekałam się, że nigdy więcej
maszak
Teraz zastrzyk robią w czasie ciąży. Jesli dobrze pamiętam w 2 trymestrzeJa też jestem rh- ..Ja mam z mężem. Ja mam A- , a mąż B+ i w pierwszej ciąży nie brałam zaszczyku,a syn starszy ma grupę 0Rh-, w drugiej ciąży robiłam już przeciwciała i nie było ale ginekolog kazał mi na wszelki wypadek iść na zastrzyk i dobrze, bo drugi syn ma już grupę 0Rh+ i dzisiaj będę pytać co teraz i czy jak ostatnio zastrzyk w 3trymestrze czy już wcześniej tym razem trzeba coś zrobić.
@agutkowa19 prawdopodobnie masz rh+ skoro nie znasz swojej, bo jeśli matka lub rodzic mają rh - to przy porodzie grupę krwi robią i dzieciątku. No i jak Fimi pisała w 1 ciąży konfliktu przeważnie nie ma... dochodzi do niego po porodzie jak krew matki rh- pomiesza się z krwią dziecka rh+. Dlatego potrzebna jest immoglobulina, by kolejna ciąża była bezpieczna.
@LaraKroft chyba najważniejszy przyrost. , a że robiłaś przed @ to dlatego tak małe.
Skoro przyrosty prawidłowe to nie ma co się stresować tylko spokojnie poczekać na usgcykle mam 30 dniowe ale kiedy była owulacji to mogę gdybać bo od grudnia po męża covidzie odpuściłam jakiekolwiek obliczenia i obserwacje , byłam poprostu tym zmęczona bo to ja zawsze musiałam się dostosowywać do niego, jego chęci i możliwości ... poszliśmy na spontan .
My babeczki niecierpliwe jesteśmy ja to doskonale rozumiem
Kciuki
maszak
@Merry35 i ja przy drugiej córce do męża powiedziałam, żeby pępowinę ciął, bo więcej nie będzie . A teraz
@sadness35 ja też z tych niecierpliwych
@sadness35 ja też z tych niecierpliwych
reklama
LaraKroft
dobrze zexwy to rozumiecie bo mąż znowu nie jest tako wyrozumiały musiałam mu wszystko na spokojnie wytłumaczyć , skąd mój niepokój i wgl dopiero wtedy zaczaiłSkoro przyrosty prawidłowe to nie ma co się stresować tylko spokojnie poczekać na usg
My babeczki niecierpliwe jesteśmy ja to doskonale rozumiem
Kciuki