reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Jako, że mam i córkę i syna to w zasadzie mi już wszystko jedno co będzie, ale córa w ogóle nie chce rodzeństwa, a młody marzy o bracie to może lepiej jakby chłopak był, ale co Bóg da najważniejsze żeby zdrowe, bo ja najmłodsza już nie jestem, więc martwię się na zapas...
Na wizytę trochę poczekam,bo wpisałam się na 28 marca, będzie się dłużyło oj będzie.
Kiedy i jak mówicie o ciąży mężowi a kiedy rodzinie?
Mężowi wręczyłam opakowanie po delicjach a tam 2 testy 😂 Wrócił akurat z nocki 😂 A rodzinie powiemy dopiero raczej po 12tc

Jako, że mam i córkę i syna to w zasadzie mi już wszystko jedno co będzie, ale córa w ogóle nie chce rodzeństwa, a młody marzy o bracie to może lepiej jakby chłopak był, ale co Bóg da najważniejsze żeby zdrowe, bo ja najmłodsza już nie jestem, więc martwię się na zapas...
Na wizytę trochę poczekam,bo wpisałam się na 28 marca, będzie się dłużyło oj będzie.
Kiedy i jak mówicie o ciąży mężowi a kiedy rodzinie?
Mężowi o 6 rano, zaraz po teście. Niby chciał od razu wiedzieć ale już 2 raz mówi że się nie może w pełni cieszyć jak go tak nagle budzę, bo wstaje normalnie przed 10 ;D

Hej! ❤️
Nie wiem jeszcze co z tego będzie..ale dzisiaj 31dc i cień cienia na teście zrobionym późnym popołudniem 🙈. Jutro oczywiście powtórzę z porannego moczu 💪🏻.
35B13C66-7381-4610-B21F-091E1190BB0D.jpeg

Jak dla mnie pozytyw może owu była później,,, ale i w moczu inaczej ta beta wychodzi w krwi miałam już pewnie koło 100 a test był bladzioch,,, zostaniemy wszystkie trzymam kciuki bo nie może być inaczej😊

Czy któraś z was też ma problem z zajadami? Cos polecacie zeby ulżyć sobie, czy czekać na ginekologa (może coś poradzi) 😪😪

reklama
Do góry