Zacznie chodzic na imprezy, to dopiero się nie wyśpiszWażne że Wam to pasuje i sie wysypiasz
Ja chyba sie wyspie jak mloda skończy 18 lat
Kocham te dobre rady od wszystkich wokółA propos hasła przyzwyczaić... Ostatnio usłyszałam, że córka nie jest przyzwyczajona do smoczka tylko do cyca, to dlatego nie akceptuje smoczka
Ooo Newbie ma wspaniale ciuszki, ale fakt, ceny... Choć moja mama upolowała parę super rzeczy na vinted, nowe bez metki.Nie wiem jaki masz gust i co ci się podoba, ale obczaj sobie w KappAhlu serię Newbie. Takie trochę retro. I niezbyt tanie...
Czasami w h&m lub zarze są takie odświętne sukienki też.
Next też spoko, ale np. u nas te ubrania wychodzą ciasnawe w rozmiarze, który niby ma. Każda w sumie firma różnie wychodzi i to co jest na metce nie zawsze odpowiada danemu dziecku. U nas są dość potężne uda i łydki
Aaaa, to ja Ci poleciłam Next ze względu na malutką! nie wiedziałam, że chodzi o sukienkę dla Ciebie. Ja teraz mam problem z ciuchami, bo większość jest kiepska ze względu na brak możliwości karmienia w nich. Ciężko mi znaleźć coś fajnego z luźniejszym dekoltem lub z guzikami.Ja poszukuje dla siebie małej zamówiłam już mają przyjść aż 3 sukienki jak będą pasować to zostawię bo to takie body sukienki wiec wykorzystam też na inne okazję albo chociażby w gości będziemy mieć
Gorzej z ubraniem dla mnie ja taka kapryśna jestem po za tym figura już nie ta więc trzeba retusz zrobić.