Haha to nie ja pisałam do domu. To dom pisał do mnie żebym się nie martwiła.Ja tez jak gdzieś wychodze to wypisuje sms
Jest pod dobra opieka więc nie musisz się martwić.
Ja krzywą robiłam w ciąży I wyszła mi dobrze.
Problemu z cukrami nie mam.
Ale myślę że bliżej wakacji bede chciała sobie porobić badania- tak dla siebie.
Mała zasnęła trochę marudziła.
Zjeść zjadła o 6 i póki co głodna nie jest- wypycha butelke.
Myślałam że marudzi na jedzenie ale jednak to nie było to była zwyczajnie śpiąca usnęła myślę że jak się obudzi to zje i pójdziemy na spacerek.
Powiem tak - glodu wielkiego nie było, bo młody z oporami wciągnął 30 ml z butli a jak wróciłam to dobrze kanapki jeszcze nie zjadłam, a on zapadł w drugą już drzemkę.
Swoją drogą źle zniosłam badanie, jak zwykle. Wróciłam na ostatnich nogach, słaba, cukru nie mierzyłam ale na pewno miałam już niski.
Ja jako że większość dostałam, to oddam innej potrzebującej. A te ciuszki co mam ładne i nowe, kupione specjalnie dla Kuby, spróbuję sprzedać na vinted.Porządki w szafie zrobiłam i wystawiłam na lokalnej grupie - super opcja.
Kokosów nie zarobie ale co bym wyrzuciła w kontener ( a tak robiłam do tej pory i to ciuchy naprawde w stanie idealnym) to zawsze wymienie na coś dla córki m.in podklady higieniczne ( mamy zapas ) czy paczka pampersow.
Małej ciuchy też tak wystawiam ( troche zostawiam z danego rozmiaru ) a reszta wymiana za coś.
Choć mąż się śmieje że mnie ze tego mi żal tego szkoda. Ano troche mi żal też chciałabym coś zostawić małej ( taka pamiątka) .
Wy co robicie z ciuchami dzieciaków?