Gratulacje przyjmowałam jedynie kwas foliowy i lekarz zalecił mi zmianę na mama dha więc to raczej wystarczająceHej, ja właśnie dzisiaj się dowiedziałam ze się udało. Od 2 miesięcy przyjmuje tabletki mama dha premium. Czy powinnam jeszcze jakieś witaminy przyjmować?
reklama
Aleksandretta
Moderator
A no właśnie - to ciekawy temat. Jakie witaminy bierzecie i co maja w składzie?
Sherlook
Fanka BB :)
Ja jestem urzędnikiem [emoji846][emoji846]Hej witaj w klubie [emoji3059]
Fajnie, ze tyle wielodzietnych mam, myślalam, że będę jedyna, a tu taka niespodzianka.
@Agneso bóle brzucha to normalna rzecz. Jeśli brzuch Ci twardnieje musisz niestety leżeć.
Ja dziś zrobiłam mniej niż zaplanowałam [emoji85]. Ale jednak troszkę do przodu.
A dziewuszki jakie macie zawody/specjalizacje? A nasze mamusie po 20 studjujecie?
Jagoda1234
Na początku był troche w szoku. Jak się urodziła to też tak z dystansem. Chyba dopiero teraz się nią zajmuje bez strachu i chętnie. Jak chce żebym coś za niego zrobiła to na spacer ją zabieraO kurczę a ja myślałam ze będzie duża różnica bo moje dziecko dziś 11 kończy jak syn reagował na młodą ?
Justyna3210
Ja jestem grafikiem komputerowymHej witaj w klubie
Fajnie, ze tyle wielodzietnych mam, myślalam, że będę jedyna, a tu taka niespodzianka.
@Agneso bóle brzucha to normalna rzecz. Jeśli brzuch Ci twardnieje musisz niestety leżeć.
Ja dziś zrobiłam mniej niż zaplanowałam . Ale jednak troszkę do przodu.
A dziewuszki jakie macie zawody/specjalizacje? A nasze mamusie po 20 studjujecie?
Justyna3210
A nawet chciałam zmieniać pracę, ale ciąża wypadła to nie będę a do czego wam grafik?Oo a my szukamy grafika
Justyna3210
Jeśli chcesz napisz mi wiadomość, może będę mogła pomócProwadzimy sklep internetowy i trzeba zdjęcia produktów obrabiać na allegro, sklep internetowy i jakieś bilbordy robić na stronie. U nas w regionie niestety brakuje takich osób.. w ogóle ludzi do pracy brakuje. Ja odkąd urodziłam młodszego też siedzę w domu, we wrześniu idzie do przedszkola i miałam wrócić do pracy ale raczej się nie opłaca na 2miesiace
Co z nas za grupa, jeszcze tu biznesy kręcimy
reklama