reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Hej dziewczyny . Ja aktualnie 8 tydzień ciąży wizyta w poniedziałek. Poprzednia wizyta w 6 tygodniu i widoczne serduszko . Od dwóch dni boli mnie cały czas brzuch . Czy to normalnie wy też tak macie ?
Mnie też często boli brzuch, ale lekarz powiedział, że to normalne :)
W końcu macica się powiększa itd, tyle zmian zachodzi

reklama
@PasiastyOgon ja to się zastanawiałam jak Ty masz czas tyle tu siedzieć i pisać;D
Dzieci duzo się bawią już razem? Bo u mnie głównie marudzenie przy mojej nodze że coś robię na blacie albo chodzenie tam gdzie nie wolno (oczyszczacz powietrza, suszarka)

Hej, ja właśnie dzisiaj się dowiedziałam ze się udało. Od 2 miesięcy przyjmuje tabletki mama dha premium. Czy powinnam jeszcze jakieś witaminy przyjmować?

Załączniki

• 24A82E2B-E9F2-4176-ADF7-D6AB41C17523.jpeg
    24A82E2B-E9F2-4176-ADF7-D6AB41C17523.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 65
Dziewczyny, a w jakim wieku jesteście? Czy tylko ja już dawno po 30-tce i bliżej mi do 40stki?🤫
31 ;)
@PasiastyOgon ja to się zastanawiałam jak Ty masz czas tyle tu siedzieć i pisać;D
Dzieci duzo się bawią już razem? Bo u mnie głównie marudzenie przy mojej nodze że coś robię na blacie albo chodzenie tam gdzie nie wolno (oczyszczacz powietrza, suszarka)
Starszak chodzi do przedszkola na kilka godzin dziennie, więc bywa trochę luzu ;)
Nie bawią się... przepadają za sobą, tulą się itd. Ale zabawki to sobie wyrywają... non stop jedno drugiego drapie, capie, klepie 🤦‍♀️
Nie można ich w ogóle zostawić samych. Młoda ciągle by chciała być u mnie na rękach....

Ja mam dwóch synów, pewnie już czytałaś 8.5 i 2.5 to podbny wiek jak Twoje dzieci 😁 mam 29lat i powiedziałam dla męża, że jak chce trzecie to do 30stki, bo później warsztat zamykam 🙈 No i zdążył 🤣
Tak - prawie taka sama różnica wieku między dzieciakami się nam szykuje😁 ja chciałam być mamą dość wczesnie, ale było trochę problemów po drodze, w tym jedno poronienie. Za to teraz po 30stce dzieciaki pojawiają się jak na taśmie😂😉😉 ja swój warsztat zamykam po trzecim dziecku😉😂 także wyrobiłam się przed 40stką😅

reklama
Cześć Dziewczyny. Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. 2 testy pozytywne, ostatnia miesiączka 16 luty. W poniedziałek chciała bym zrobić betę. Na pokładzie juz 3 dzieci, z jednej strony się cieszę, a z drugiej jestem przerażona.
Hej witaj w klubie 🥰
Fajnie, ze tyle wielodzietnych mam, myślalam, że będę jedyna, a tu taka niespodzianka.
@Agneso bóle brzucha to normalna rzecz. Jeśli brzuch Ci twardnieje musisz niestety leżeć.
Ja dziś zrobiłam mniej niż zaplanowałam 🙈. Ale jednak troszkę do przodu.

A dziewuszki jakie macie zawody/specjalizacje? A nasze mamusie po 20 studjujecie?

Ostatnia edycja:
Do góry