reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja kwas foliowy i prenatal 1.. tak brałam przy każdej ciąży.. choć chyba z kwasu foliowego zrezygnuję, bo w prenatal 1 jest już zalecana dawka.

Hej witaj w klubie [emoji3059]
Fajnie, ze tyle wielodzietnych mam, myślalam, że będę jedyna, a tu taka niespodzianka.
@Agneso bóle brzucha to normalna rzecz. Jeśli brzuch Ci twardnieje musisz niestety leżeć.
Ja dziś zrobiłam mniej niż zaplanowałam [emoji85]. Ale jednak troszkę do przodu.

A dziewuszki jakie macie zawody/specjalizacje? A nasze mamusie po 20 studjujecie?
Ja jestem urzędnikiem [emoji846][emoji846]

Ja z wykształcenia po informacji w środowisku cyfrowym ale i opiekunka dziecięca. Teraz juz do końca życia w domu ;D ale w żłobku z ósemka samej było łatwiej niż w domu z jednym ;p

Hej witaj w klubie 🥰
Fajnie, ze tyle wielodzietnych mam, myślalam, że będę jedyna, a tu taka niespodzianka.
@Agneso bóle brzucha to normalna rzecz. Jeśli brzuch Ci twardnieje musisz niestety leżeć.
Ja dziś zrobiłam mniej niż zaplanowałam 🙈. Ale jednak troszkę do przodu.

A dziewuszki jakie macie zawody/specjalizacje? A nasze mamusie po 20 studjujecie?
Ja jestem grafikiem komputerowym 🙂

Prowadzimy sklep internetowy i trzeba zdjęcia produktów obrabiać na allegro, sklep internetowy i jakieś bilbordy robić na stronie. U nas w regionie niestety brakuje takich osób.. w ogóle ludzi do pracy brakuje. Ja odkąd urodziłam młodszego też siedzę w domu, we wrześniu idzie do przedszkola i miałam wrócić do pracy ale raczej się nie opłaca na 2miesiace 🙈
Jeśli chcesz napisz mi wiadomość, może będę mogła pomóc 😉
Co z nas za grupa, jeszcze tu biznesy kręcimy 🤣

reklama
Do góry