Goodka
Moderator
Ja mam 22 lata, ale są tu kobietki w różnym wieku. Zarówno po 20tce jak i po 30tceDziewczyny, a w jakim wieku jesteście? Czy tylko ja już dawno po 30-tce i bliżej mi do 40stki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 22 lata, ale są tu kobietki w różnym wieku. Zarówno po 20tce jak i po 30tceDziewczyny, a w jakim wieku jesteście? Czy tylko ja już dawno po 30-tce i bliżej mi do 40stki?
Ja za parę dni kończę 39. Syn w kwietniu 20 i córka parę dni temu skończyła roczekDziewczyny, a w jakim wieku jesteście? Czy tylko ja już dawno po 30-tce i bliżej mi do 40stki?
Myśle ze to indywidualna sprawa i nie ma się co sugerować, bo to tylko niepotrzebny stres. Wiele zależy od długości cyklu i dni owulacji, a także nie każda ciąża rozwija się w dokładnie tym samym tempie. W ciąży z synem serduszko widziałam później niż w ciąży z córka. Ale mówi się ze już od 6 tc można wyłapać bijące serce. Aparat usg tez ma znaczenie.W którym tygodniu biło u was serduszko ? Strasznie się martwię ostatnio poroniłam i panikuje.
36[emoji16] To mojej 1 dziecko i planuję minimum jeszcze jedno.Dziewczyny, a w jakim wieku jesteście? Czy tylko ja już dawno po 30-tce i bliżej mi do 40stki?[emoji2958]
U mnie według OM 6 + 0 i dziś biło.W którym tygodniu biło u was serduszko ? Strasznie się martwię ostatnio poroniłam i panikuje.
Super! I tez dwójka już na pokładzieJa za parę dni kończę 39. Syn w kwietniu 20 i córka parę dni temu skończyła roczek
O kurczę a ja myślałam ze będzie duża różnica bo moje dziecko dziś 11 kończy jak syn reagował na młodą ?Ja za parę dni kończę 39. Syn w kwietniu 20 i córka parę dni temu skończyła roczek
Ja mam we wrześniu 33 lataDziewczyny, a w jakim wieku jesteście? Czy tylko ja już dawno po 30-tce i bliżej mi do 40stki?
Ja idę dopiero w 11 tcmam tak samo, idę w 7tc a po leki dzwoniłam