reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Dobra to chyba mogę oficjalne do was dołączyć. Dziś widziałam serduszko [emoji3059][emoji3059][emoji3059] Jestem po pierwszym in vitro. Termin z OM 11.11.2022, a z transferu 06.11. Aczkolwiek myślę, że będzie później. Beta była dosyć niska, więc pewnie zaimplantował się później. W końcu trochę odetchnęłam [emoji846][emoji846]

reklama
Witajcie dziewczyny! Miałam czekać do kolejnego usg zanim tu napisze, ale nie wytrzymałam:) cały czas Was czytam. Widzę, ze sporo tutaj już doświadczonych mam. U mnie już tez dwójka dzieci na pokładzie - syn ma 8 lat, a coreczka 2 latka i 8 miesięcy.
W Dzień Kobiet odkryłam ze jestem w ciąży:) jedna wizyta już za mną - widać było tylko pęcherzyk ciążowy. Idę znów we wtorek i liczę, ze zobacze już zarodek i może bijące serduszko.
Buzują we mnie emocje - od euforii po przerażenie, jak ja ogarnę trójkę😂😉 ale widzę, ze sporo z Was ma tak samo😉
Bety nie badam. Robiłam to we wcześniejszych ciążach, a teraz stwierdziłam ze nie ma sensu. Cierpliwie czekam na kolejne usg:)

Witajcie dziewczyny! Miałam czekać do kolejnego usg zanim tu napisze, ale nie wytrzymałam:) cały czas Was czytam. Widzę, ze sporo tutaj już doświadczonych mam. U mnie już tez dwójka dzieci na pokładzie - syn ma 8 lat, a coreczka 2 latka i 8 miesięcy.
W Dzień Kobiet odkryłam ze jestem w ciąży:) jedna wizyta już za mną - widać było tylko pęcherzyk ciążowy. Idę znów we wtorek i liczę, ze zobacze już zarodek i może bijące serduszko.
Buzują we mnie emocje - od euforii po przerażenie, jak ja ogarnę trójkę😂😉 ale widzę, ze sporo z Was ma tak samo😉
Bety nie badam. Robiłam to we wcześniejszych ciążach, a teraz stwierdziłam ze nie ma sensu. Cierpliwie czekam na kolejne usg:)

To i tak się trzymasz, mnie po 19:00 już nie ma [emoji23]
Mnie tak samo. Do tego czuję się jakbym cały dzień pracowała na budowie albo ćwiczyła na siłowni.

Mnie też boli brzuch, ciągnie w pachwinach I boli jajnik. Ale wszystko jest Oki na tą chwilę. Miałam też plamienie na początku beż a potem ciemny żółty i to podobno infekcja. Dostałam globulki.

Witamy, gratulacje ❤️ Kiedy byłaś na pierwszym usg? :)
Ja poszłam na pierwsze usg w 4 tygodniu, nie było nic widać. Lekarz kazał wrócić za 2 tygodnie i widać było zarodek i serduszko 💕

Witamy, gratulacje ❤️ Kiedy byłaś na pierwszym usg? :)
Ja poszłam na pierwsze usg w 4 tygodniu, nie było nic widać. Lekarz kazał wrócić za 2 tygodnie i widać było zarodek i serduszko 💕
Ja byłam w ten wtorek. Lekarz oszacował wtedy ciąże na 5 tc. Ja mam długie cykle i pozna owulacje, wiec to by się zgadzało. Tez mi powiedział żebym przyszła za 2 tygodnie, ale mam w planach wyjazd wiec zdecydowaliśmy ze pojawię się wcześniej.

reklama
Do góry