reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Dobra to chyba mogę oficjalne do was dołączyć. Dziś widziałam serduszko [emoji3059][emoji3059][emoji3059] Jestem po pierwszym in vitro. Termin z OM 11.11.2022, a z transferu 06.11. Aczkolwiek myślę, że będzie później. Beta była dosyć niska, więc pewnie zaimplantował się później. W końcu trochę odetchnęłam [emoji846][emoji846]

reklama
Witajcie dziewczyny! Miałam czekać do kolejnego usg zanim tu napisze, ale nie wytrzymałam:) cały czas Was czytam. Widzę, ze sporo tutaj już doświadczonych mam. U mnie już tez dwójka dzieci na pokładzie - syn ma 8 lat, a coreczka 2 latka i 8 miesięcy.
W Dzień Kobiet odkryłam ze jestem w ciąży:) jedna wizyta już za mną - widać było tylko pęcherzyk ciążowy. Idę znów we wtorek i liczę, ze zobacze już zarodek i może bijące serduszko.
Buzują we mnie emocje - od euforii po przerażenie, jak ja ogarnę trójkę😂😉 ale widzę, ze sporo z Was ma tak samo😉
Bety nie badam. Robiłam to we wcześniejszych ciążach, a teraz stwierdziłam ze nie ma sensu. Cierpliwie czekam na kolejne usg:)

Witajcie dziewczyny! Miałam czekać do kolejnego usg zanim tu napisze, ale nie wytrzymałam:) cały czas Was czytam. Widzę, ze sporo tutaj już doświadczonych mam. U mnie już tez dwójka dzieci na pokładzie - syn ma 8 lat, a coreczka 2 latka i 8 miesięcy.
W Dzień Kobiet odkryłam ze jestem w ciąży:) jedna wizyta już za mną - widać było tylko pęcherzyk ciążowy. Idę znów we wtorek i liczę, ze zobacze już zarodek i może bijące serduszko.
Buzują we mnie emocje - od euforii po przerażenie, jak ja ogarnę trójkę😂😉 ale widzę, ze sporo z Was ma tak samo😉
Bety nie badam. Robiłam to we wcześniejszych ciążach, a teraz stwierdziłam ze nie ma sensu. Cierpliwie czekam na kolejne usg:)

To i tak się trzymasz, mnie po 19:00 już nie ma [emoji23]
Mnie tak samo. Do tego czuję się jakbym cały dzień pracowała na budowie albo ćwiczyła na siłowni.

Mnie też boli brzuch, ciągnie w pachwinach I boli jajnik. Ale wszystko jest Oki na tą chwilę. Miałam też plamienie na początku beż a potem ciemny żółty i to podobno infekcja. Dostałam globulki.

Witamy, gratulacje ❤️ Kiedy byłaś na pierwszym usg? :)
Ja poszłam na pierwsze usg w 4 tygodniu, nie było nic widać. Lekarz kazał wrócić za 2 tygodnie i widać było zarodek i serduszko 💕

Witamy, gratulacje ❤️ Kiedy byłaś na pierwszym usg? :)
Ja poszłam na pierwsze usg w 4 tygodniu, nie było nic widać. Lekarz kazał wrócić za 2 tygodnie i widać było zarodek i serduszko 💕
Ja byłam w ten wtorek. Lekarz oszacował wtedy ciąże na 5 tc. Ja mam długie cykle i pozna owulacje, wiec to by się zgadzało. Tez mi powiedział żebym przyszła za 2 tygodnie, ale mam w planach wyjazd wiec zdecydowaliśmy ze pojawię się wcześniej.

reklama
Do góry