reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
A macie czasami takie wyrzuty energii? Ja czasem mam rano turbodoładowanie, ale jak się tak dzieje to po 12 już ledwo żyję 😅 z tym że to nie codziennie... A szkoda, lepiej tak bo rano coś porobię a tak cały dzień jestem śpiąca 🙂

Wcześnie chodzicie na wizyty :) ja żeby nie leki to poszłabym dopiero w 7 tygodniu.
To nie na moje nerwy :>
Gratuluję udanych wizyt.
Kurczę ja też czasami plamię i szczerze wolałabym wiedzieć, ze to np krwiak.
Głowa do góry!
mam tak samo, idę w 7tc a po leki dzwoniłam 🙈

Hej wszystkim, jestem sierpniową mamą 2021 :) mam synka.
Wczorajsza beta 187, jutro jadę zbadać przyrost.
Z OM niby 5+3 ale owu na bank była późna (22 d.c przy cyklach około 35dni).
Wizytę mam umówioną na 1 kwietnia, po kontakcie z moim doktorkiem biorę Acard 150mg i zastrzyki z heparyny, tak jak całą poprzednią ciążę. Zobaczymy czy coś z tego będzie ;)
o ja też się ostrzykuję heparyną 😅

Cześć Dziewczyny, niedawno pisałam do Was o niepokojących bólach w podbrzuszu. Uspokoiłyście mnie i lekarz wczoraj potwierdził, ze nie ma powodów do obaw jeśli bóle nie są mocne i ciągłe. Według OM to 6 tydzień, jednak wg usg 5 tydzień. Za kilka dni ponowna wizyta żeby zobaczyć „coś więcej”. Dzięki Wam za wsparcie i trzymam kciuki za wszystkie badania i wizyty ❤️❤️❤️ Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny. Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. 2 testy pozytywne, ostatnia miesiączka 16 luty. W poniedziałek chciała bym zrobić betę. Na pokładzie juz 3 dzieci, z jednej strony się cieszę, a z drugiej jestem przerażona.

reklama
Do góry