reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Babybym mężu robił ;), ja zawieszki. Bo mam dużo takich drewnianych kulek, ringów itp ;).
@Józia89. Czasem mi się zdarzy coś z pepko... jednak sporadycznie. Jednak wolę serię dla dzieci z sinsay.

Stacjonarnie zdarzyło mi się kupić koszulkę
( dla mnie) i jak dla mnie porażka nie wiem jak dziecięce - nie zamawiałam.

reklama
Ja nienawidzę rzeczy z Pepco. Masakra.
Ostatnio zaczęłam zamawiać z Next bo jakość mi odpowiada. Ze smyka przyszły mi body i pajace podarte, wiec tez nie zamawiam już tam ubranek. I w porównaniu do Next, to one są jednak straszne. Po kilku praniach jak szmatki.
Mój niestety tak szybko rośnie ze szok.
U nas królują pajace, stawiamy na wygodę.
Ma tez trochę ciuchów takich hmmm … wyjściowych ale chyba ani raz większość nie ubrane :)
Ostatnio Jaś był ze mną w pracy i bardzo się spodobał w pajacyku z Next, kolorowe, żywe kolory … ja serio polecam :)

Ja też preferuje kolorowe ubranka choć większość jest teraz w modzie stonowane kolorki.

No ja lubie ale z tej serii Disney jak dla mnie rewelacja uwielbiam też ze smyka z serii cool club ( chyba dobrze napisałam) nie zdarzyło mi się żeby przyszły mi ubranka porwane czy po paru praniach zmechocone.
Jeszcze polecam ciuszki z Atiny - polski producent.
Dużo ubranek kupiliśmy z mężem w trakcie ciąży i zwykle w sklepie z wyprawkami to większość mamy od polskich producentów.

Pajace zwykle zakładamy po kąpieli 😉
Może byśmy polubili się z pajacami ale córka tak się kręci na przewijaku wywija tymi nóżkami że ciężki jest jej założyć a co dopiero zapiac.
Przypadły nam do gustu właśnie te kopertowe body nawet ostatnio zamówiłam w smyku za dwupak koszt około 30 zł wiec nie są drogie 😉
Mała często jest w samym body i skarpetkach ( pampers rzecz oczywista 😉)
cieplo w mieszkaniu więc nie widze sensu ubierania ja po sama szyje 😉

Ostatnio weszłam na szybko do pepco wracając od ginekologa i zaszalałam nie kupuje ciuszków typowo pepcowych ale mają serię z Disneya i jak dla mnie jakość jest świetna i cena przyzwoita.
Rozmiar jest ok.
Te typowo pepcowe porażka tu za duże tu za małe.
Kupujecie w pepco?

Właśnie leżymy sobie na naszym łóżku z mala i się przytulamy ❤️❤️❤️ uwielbiam te momenty.
Ja głównie kupuje na vinted, czasem w tk maxx jak coś się trafi fajnego i w smyku raz na jakiś czas. W pepco raz byłam, jakoś nie podobają mi się tam ubranka 🤷‍♀️ i właśnie te rozmiary dziwne..

Ja też uwielbiam jak sobie tak leżymy i "gadamy", uśmiecha się tak słodko 🧡🧡

Ja nienawidzę rzeczy z Pepco. Masakra.
Ostatnio zaczęłam zamawiać z Next bo jakość mi odpowiada. Ze smyka przyszły mi body i pajace podarte, wiec tez nie zamawiam już tam ubranek. I w porównaniu do Next, to one są jednak straszne. Po kilku praniach jak szmatki.
Mój niestety tak szybko rośnie ze szok.
U nas królują pajace, stawiamy na wygodę.
Ma tez trochę ciuchów takich hmmm … wyjściowych ale chyba ani raz większość nie ubrane :)
Ostatnio Jaś był ze mną w pracy i bardzo się spodobał w pajacyku z Next, kolorowe, żywe kolory … ja serio polecam :)
Ja nexta też uwielbiam :). Z pepco jesli mam to tylko tą serię z zombie dash i to tylko dlatefo, że mi kolezanka kupiła😂🤣. Ze smyka nie lubię bo mam wrazenie, ze strasznie sztuczne. Ostatnio to nawet h&m kiepski :/.

Stacjonarnie zdarzyło mi się kupić koszulkę
( dla mnie) i jak dla mnie porażka nie wiem jak dziecięce - nie zamawiałam.
To też zależy od firmy, bo oni juz kolejny raz zmienili. Kiedys sinsay był tragiczny. Teraz czasem coś fajnego się trafi. Plus sinsaya jest taki,że ja nie lubię szerokich rzeczy i u nich na moją są ok. Ja u nich głównie pożamy kupuję dla starszych 😁... i fajna jakość.

Smyk tylko z ta metka - jakość super rozmiarowo bywa różnie 😉 zależy co się zamawia ja czytam opinie po za tym body wypadają ok rozmiarowo gorzej z sukienkami mniejszy rozmiar muszę brać bo są duże 😉 i dwa razy się nacielam ale lepiej za duże jak za małe 😉

Cool Club.

A pepco tylko z ta metka - licencjonowany Disney.
Rozmiarowo super wypadają i jakościowo rewelacja w porównaniu z typowymi ciuchami z pepco.

Disney baby.

Ja też preferuje kolorowe ubranka choć większość jest teraz w modzie stonowane kolorki.

No ja lubie ale z tej serii Disney jak dla mnie rewelacja uwielbiam też ze smyka z serii cool club ( chyba dobrze napisałam) nie zdarzyło mi się żeby przyszły mi ubranka porwane czy po paru praniach zmechocone.
Jeszcze polecam ciuszki z Atiny - polski producent.
Dużo ubranek kupiliśmy z mężem w trakcie ciąży i zwykle w sklepie z wyprawkami to większość mamy od polskich producentów.
Dostałam coś z tej serii Disney i faktycznie, nie jest złe, ale metki straszne. Jakieś duże i mam wrażenie ze uwierają.

reklama
Ja mam jedno pytanko.

Mała 3 lutego skończy trzy miesiące a zauważyliśmy z mężem że tak od tygodnia nawet od dwóch mała się slini co na początku było tego mało to teraz z dnia na dzień co raz więcej jest tej sliny.

Na zęby to chyba dużo za wcześnie?

Do góry