reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Dziewczyny, ja chciałam zameldować, że wczoraj ok. 19.00 bardzo niespodziewanie odeszły mi wody, ok. 22 zaczęły się skurcze, a o 4:17 na świat przyszla nasza Julia 😀
A więc jednak da się urodzić niespodziewanie i szybko 😄 serdeczne gratulacje 😍
To i ja się zamelduję :). W nocu przeniesli mnie na porodówkę, bo bali się, że nie zdażymy jakby siś zaczęło. Ostatecznie wszystko się wyciszyło i poszłam spać. O 8:00 lewek, podpiete ktg, 5 cm rozwarcia. Od 9:00 oksy , i o 11:25 urodziłam to moje "male"🤣 cudo 3860 g, 57cm , 10/10
Trzymam za Was kciuki
Tak czułam, że jest akcja, bo się jednak zanosiło na to 😁 gratulacje, wspaniała nowina.
3860 g - słuszną linię ma twoja kruszynka, parafrazując cytat z Misia 😃

reklama
To i ja się zamelduję :). W nocu przeniesli mnie na porodówkę, bo bali się, że nie zdażymy jakby siś zaczęło. Ostatecznie wszystko się wyciszyło i poszłam spać. O 8:00 lewek, podpiete ktg, 5 cm rozwarcia. Od 9:00 oksy , i o 11:25 urodziłam to moje "male"🤣 cudo 3860 g, 57cm , 10/10
Trzymam za Was kciuki
To ekspresowo! U nas też niby szybko poszło, ale ja mam wrażenie, jakby to trwało całą wieczność...
A więc jednak da się urodzić niespodziewanie i szybko 😄 serdeczne gratulacje 😍

Tak czułam, że jest akcja, bo się jednak zanosiło na to 😁 gratulacje, wspaniała nowina.
3860 g - słuszną linię ma twoja kruszynka, parafrazując cytat z Misia 😃
Moja waży 3075, a miałam spinę, że usg pokazuje tak dużo. Jak się okazuje, pomiary brzucha przeprowadzone przez położna były najdokładniejsze 😀

Trzymam za Was kciuki
Gratulacje❤️❤️❤️

To ekspresowo! U nas też niby szybko poszło, ale ja mam wrażenie, jakby to trwało całą wieczność...

Moja waży 3075, a miałam spinę, że usg pokazuje tak dużo. Jak się okazuje, pomiary brzucha przeprowadzone przez położna były najdokładniejsze 😀
U Ciebie to express jak na 1 raz :). Super. No ja się nastawiałam max na 3,500 a tu kluseczka ... jednak moje grzeszki 🤣 widać 🤭

To akurat kruszynka, ale to też dobrze, łatwiej jej było wyjść 🙂 a ile ma długości?
U Ciebie to express jak na 1 raz :). Super. No ja się nastawiałam max na 3,500 a tu kluseczka ... jednak moje grzeszki 🤣 widać 🤭
No, ciekawe co będzie z moimi grzeszkami 😅 ale też czytałam, że często kolejne dzieci są większe niż poprzednie, nie wiem czy to prawda.
Czy wypada pisać "zazdro"? 😅🙊
Tak po cichutku 😉😉😉

reklama
Do góry