reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Dziewczyny, ja chciałam zameldować, że wczoraj ok. 19.00 bardzo niespodziewanie odeszły mi wody, ok. 22 zaczęły się skurcze, a o 4:17 na świat przyszla nasza Julia 😀
A więc jednak da się urodzić niespodziewanie i szybko 😄 serdeczne gratulacje 😍
To i ja się zamelduję :). W nocu przeniesli mnie na porodówkę, bo bali się, że nie zdażymy jakby siś zaczęło. Ostatecznie wszystko się wyciszyło i poszłam spać. O 8:00 lewek, podpiete ktg, 5 cm rozwarcia. Od 9:00 oksy , i o 11:25 urodziłam to moje "male"🤣 cudo 3860 g, 57cm , 10/10
Trzymam za Was kciuki
Tak czułam, że jest akcja, bo się jednak zanosiło na to 😁 gratulacje, wspaniała nowina.
3860 g - słuszną linię ma twoja kruszynka, parafrazując cytat z Misia 😃

reklama
To i ja się zamelduję :). W nocu przeniesli mnie na porodówkę, bo bali się, że nie zdażymy jakby siś zaczęło. Ostatecznie wszystko się wyciszyło i poszłam spać. O 8:00 lewek, podpiete ktg, 5 cm rozwarcia. Od 9:00 oksy , i o 11:25 urodziłam to moje "male"🤣 cudo 3860 g, 57cm , 10/10
Trzymam za Was kciuki
To ekspresowo! U nas też niby szybko poszło, ale ja mam wrażenie, jakby to trwało całą wieczność...
A więc jednak da się urodzić niespodziewanie i szybko 😄 serdeczne gratulacje 😍

Tak czułam, że jest akcja, bo się jednak zanosiło na to 😁 gratulacje, wspaniała nowina.
3860 g - słuszną linię ma twoja kruszynka, parafrazując cytat z Misia 😃
Moja waży 3075, a miałam spinę, że usg pokazuje tak dużo. Jak się okazuje, pomiary brzucha przeprowadzone przez położna były najdokładniejsze 😀

Trzymam za Was kciuki
Gratulacje❤️❤️❤️

To ekspresowo! U nas też niby szybko poszło, ale ja mam wrażenie, jakby to trwało całą wieczność...

Moja waży 3075, a miałam spinę, że usg pokazuje tak dużo. Jak się okazuje, pomiary brzucha przeprowadzone przez położna były najdokładniejsze 😀
U Ciebie to express jak na 1 raz :). Super. No ja się nastawiałam max na 3,500 a tu kluseczka ... jednak moje grzeszki 🤣 widać 🤭

To akurat kruszynka, ale to też dobrze, łatwiej jej było wyjść 🙂 a ile ma długości?
U Ciebie to express jak na 1 raz :). Super. No ja się nastawiałam max na 3,500 a tu kluseczka ... jednak moje grzeszki 🤣 widać 🤭
No, ciekawe co będzie z moimi grzeszkami 😅 ale też czytałam, że często kolejne dzieci są większe niż poprzednie, nie wiem czy to prawda.
Czy wypada pisać "zazdro"? 😅🙊
Tak po cichutku 😉😉😉

reklama
Do góry