reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Nic. Nie ma jak założyć, bo szyjka całkowicie zamknięta. Dziś mam dużo chodzić, jutro jak się coś ruszy to założą, a jak nie to za dzień lub dwa będą podejmować decyzję, co dalej.
A masz schody? Bo po nich chyba było najlepiej. To spokojnie sobie czekaj :).

Próbuję chodzić, dostałam też piłkę, schodów poszukam.

Jak u ciebie? Rozwarcie postępuje?

@MamaM. Z cukrzycą niestety muszę tu zostać. Bez cukrzycy w ogóle by mnie w 39 tc. nie przyjęli do szpitala.
O super, że masz piłkę :). Kręć kółka i ósemki. Ja zaraz dopytam czy są tu takie cuda ;), bo wiem, że były. Boli delikatnie, chodzę i krew już poszła (ostatnio po 11h), więc jestem pozytywnej myśli :).

O super, że masz piłkę :). Kręć kółka i ósemki. Ja zaraz dopytam czy są tu takie cuda ;), bo wiem, że były. Boli delikatnie, chodzę i krew już poszła (ostatnio po 11h), więc jestem pozytywnej myśli :).
No to się szykuj na swoją księżniczkę, nadchodzi 🙃

Próbuję chodzić, dostałam też piłkę, schodów poszukam.

Jak u ciebie? Rozwarcie postępuje?

@MamaM. Z cukrzycą niestety muszę tu zostać. Bez cukrzycy w ogóle by mnie w 39 tc. nie przyjęli do szpitala.
Aaa to tak, faktycznie, zapomniałam, że Ty z cukrzycą.. to życzę powodzenia :*
Herbata z liści malin może by pomogła, nie wiem czy słyszałaś :)

reklama
Do góry