Daj sobie spokój z interpretacją wyników w necie! Mi tez zawsze wychodziły nowotwory i stwardnienie rozsianeNo a na necie jak sprawdzałam to tragedia jakieś nowotwory, anemię itd
reklama
jeśli niepokoją cię te wyniki, to chyba możesz się umówić wcześniej, skoro tak ci powiedział dla spokoju ducha. nie martw się. tak jak wspominałam, to normalne, że w ciąży, a ponoć zwłaszcza na koniec, wszystko leci na łeb na szyję ... zwłaszcza, jeśli do tej pory wychodziło, że jesteś zdrowa. jeśli jest podejrzenie anemii, to może też trzeba włączyć suplementację. mi np. dopiero właśnie na końcówce spadło żelazo (co mnie też przeraziło, bo wydawało się, że drastyczny spadek, a lekarz na spokojnie stwierdził, że jeszcze nie jest tak źle i zalecił suplement, a sama dodatkowo jadę na burakach ). dlatego warto chyba jednak się podpytać co sądzi.nie ustalaliśmy kolejnego terminu ze względu na to , ze poród 1 miałam w podobnym terminie a ciało już niby przygotowane do porodu jest. Ale zaznaczył, ze jakby coś się działo mam walić do jego gabinetu. I myśle ze jak do przyszłego tyg nic się nie zacznie to normalnie do niego podjade.
dziecko od nas pobiera jak pasożyt
Natkaa.kropka
Zaangażowana w BB
już do niego napisałam i wysłałam wyniki. Ja do niego w sumie już na końcówce umawiać się nie muszę po prostu mam przyjechać jakby co- i tak chyba zrobię jeśli nic się nie wydarzy do przyszłej środyjeśli niepokoją cię te wyniki, to chyba możesz się umówić wcześniej, skoro tak ci powiedział dla spokoju ducha. nie martw się. tak jak wspominałam, to normalne, że w ciąży, a ponoć zwłaszcza na koniec, wszystko leci na łeb na szyję ... zwłaszcza, jeśli do tej pory wychodziło, że jesteś zdrowa. jeśli jest podejrzenie anemii, to może też trzeba włączyć suplementację. mi np. dopiero właśnie na końcówce spadło żelazo (co mnie też przeraziło, bo wydawało się, że drastyczny spadek, a lekarz na spokojnie stwierdził, że jeszcze nie jest tak źle i zalecił suplement, a sama dodatkowo jadę na burakach ). dlatego warto chyba jednak się podpytać co sądzi.
dziecko od nas pobiera jak pasożyt
Natkaa.kropka
Zaangażowana w BB
No właśnie mam podobnie i się zastanawiałam o co chodzi wyniki były cała ciąże ok w normie a tu takie odchylenia i człowiek nagle pełno myśli ma dzięki dziewczyny za pocieszenie ze to w sumie nic takiegoDaj sobie spokój z interpretacją wyników w necie! Mi tez zawsze wychodziły nowotwory i stwardnienie rozsiane
a czy serio to jest tak, że schemat porodu powtarza się w kolejnej ciąży? że skoro urodziło się poprzednim razem w podobnym czasie, to i teraz tak będzie?już do niego napisałam i wysłałam wyniki. Ja do niego w sumie już na końcówce umawiać się nie muszę po prostu mam przyjechać jakby co- i tak chyba zrobię jeśli nic się nie wydarzy do przyszłej środy
Natkaa.kropka
Zaangażowana w BB
A mam takie pytanko do was - chodzi o siku. Od tyg/półtorej tyg mam takie odczucie jak idę siku ze mnie pęcherz boli i nie potrafię do końca się wysiusiać, ale po całej nocy jak idę to bez problemu tylko ten ból pojawia się za dnia. Wyniki z moczu będą jutro albo dzisiaj, ale raczej to nie zapalenie pęcherza bo mnie wg nic nie boli tylko za dnia mam problem
nie znam się na interpretacji wyników ale mówię, jak jest. potwierdzam to, co pisze @kamilamhm że jak się poczyta, to wychodzą różne choróbska. nawet w kontekście wyników poza ciążą. można sobie oczywiście sprawdzić, co oznacza dana rzecz, ale ja już też nie czytam o tych normach, bo każdy organizm jest inny i ponoć też trzeba na to jakoś całościowo patrzeć i od tego są lekarzeNo właśnie mam podobnie i się zastanawiałam o co chodzi wyniki były cała ciąże ok w normie a tu takie odchylenia i człowiek nagle pełno myśli ma dzięki dziewczyny za pocieszenie ze to w sumie nic takiego
czegoś takiego nie doświadczyłam. może dziecko gdzieś tam uciska i wrażenie jest takie?A mam takie pytanko do was - chodzi o siku. Od tyg/półtorej tyg mam takie odczucie jak idę siku ze mnie pęcherz boli i nie potrafię do końca się wysiusiać, ale po całej nocy jak idę to bez problemu tylko ten ból pojawia się za dnia. Wyniki z moczu będą jutro albo dzisiaj, ale raczej to nie zapalenie pęcherza bo mnie wg nic nie boli tylko za dnia mam problem
Natkaa.kropka
Zaangażowana w BB
No lekarz patrząc na pierwsza ciąże i druga to w podobnym czasie szyjka się skróciła o wiele cm i stała się miękka jak przy pierwszej ciąży. I po tym stwierdził ze nie umówimy wizyty bo wyskoczy wcześniej. Do tego te bóle obniżenie brzuszka itda czy serio to jest tak, że schemat porodu powtarza się w kolejnej ciąży? że skoro urodziło się poprzednim razem w podobnym czasie, to i teraz tak będzie?
reklama
Natkaa.kropka
Zaangażowana w BB
a może.. bo za dnia czuje właśnie ciężar po prawej stronie biodra, a w nocy śpię na lewej stronie i bez problemu. Faktycznie może to mieć jakiś związekczegoś takiego nie doświadczyłam. może dziecko gdzieś tam uciska i wrażenie jest takie?