reklama
angeliskax
Moderator
Ciąże biochemiczna wiekszosc przechodzi nie mając o tym świadomości nawet. Dostałaś okres także tak, możesz starać się w tym nowym cyklu. Przykro, ale trzymamy kciuki za Ciebie.Cześć ! Niestety moja beta nie przyrasta miałam 31,6 później 36.1 . Dzisiaj dostałam okres .. ciaza biochemiczna mam do was pytanie czy któraś z was to przechodziła ? I czy mogę się starać o ciąże w nast cyklu ?
MPAnia
Fanka BB :)
Przykro mi..wiem jak to jest możesz się starać w następnym cyklu..przechodziły to też kobitki ze staraczek także polecam wątek jest tam mnóstwo wsparcia i wiedzy,ściskam mocnoCześć ! Niestety moja beta nie przyrasta miałam 31,6 później 36.1 . Dzisiaj dostałam okres .. ciaza biochemiczna mam do was pytanie czy któraś z was to przechodziła ? I czy mogę się starać o ciąże w nast cyklu ?
Jagoda1234
Fanka BB :)
Ja w Gdańsku w medicover szukam bo się zdecydować nie mogę. Ale super masz lekarza, warto się takiego trzymać.W Sosnowcu przyjmuje w prywatnej placówce nie w centrum medicover ale maja podpisane z medicover. Pracuje on również w szpitalu w Katowicach o III stopniu referencyjności w obrębie Oddziału Patologii Ciąży, Bloku Porodowego, Położnictwa i Ginekologii Operacyjnej.
PasiastyOgon
Moderator
Ktoś jakieś badania dzisiaj albo wizyty zalicza? ja zrobiłam betę, do tego tsh, bo po 1 porodzie miałam poporodowe zapalenie tarczycy i muszę to kontrolować. Jutro wizyta, na którą wiem, że idę bez sensu, bo nic nie będzie widać, ale mam kilka pytań do lekarza
Jak u Was samopoczucie? Jakieś objawy?
agutkowa19
Zaciekawiona BB
Też jutro idę na wizytę czuje się całkiem dobrze, ale czasami pobolewa mnie brzuch, ale trzeba mieć pozytywne nastawienie a Ty jak tam?Ktoś jakieś badania dzisiaj albo wizyty zalicza? ja zrobiłam betę, do tego tsh, bo po 1 porodzie miałam poporodowe zapalenie tarczycy i muszę to kontrolować. Jutro wizyta, na którą wiem, że idę bez sensu, bo nic nie będzie widać, ale mam kilka pytań do lekarza
PasiastyOgon
Moderator
Zmęczona jestem, ale przy 2 małych dzieci w domu to norma ciągnie mnie w pachwinach, ale poza tym nic się nie dzieje. Plamienia ustały, w zasadzie to było tylko kilka plamek. W poprzednich ciążach rzygałam pod siebie i leżałam, bo nie byłam w stanie ustać w pionie... coś strasznego. Ciekawe jak będzie tym razem...Też jutro idę na wizytę czuje się całkiem dobrze, ale czasami pobolewa mnie brzuch, ale trzeba mieć pozytywne nastawienie a Ty jak tam?
agutkowa19
Zaciekawiona BB
o matkooo, nie strasz mnie to moja pierwsza i jestem ciekawa jak mój organizm podjedzie do tematu mdłości- póki co od niczego mnie nie odrzuca, wiec staram się zjeść na zapasZmęczona jestem, ale przy 2 małych dzieci w domu to norma ciągnie mnie w pachwinach, ale poza tym nic się nie dzieje. Plamienia ustały, w zasadzie to było tylko kilka plamek. W poprzednich ciążach rzygałam pod siebie i leżałam, bo nie byłam w stanie ustać w pionie... coś strasznego. Ciekawe jak będzie tym razem...
reklama
Goodka
Moderator
Ja też miałam ostatnią miesiączkę 30.01, dzisiaj idę na wizytę, 2 tygodnie temu nie było jeszcze nic widać. Dam znać co i jak wieczoremA było już widać serduszko? Ja ostatnia @30.01 i jutro idę do lekarza. Mam nadzieję, że wszystko dobrze i jutro do Was dołącze