reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Cześć ! Niestety moja beta nie przyrasta miałam 31,6 później 36.1 . Dzisiaj dostałam okres .. ciaza biochemiczna 😭mam do was pytanie czy któraś z was to przechodziła ? I czy mogę się starać o ciąże w nast cyklu ?
Ciąże biochemiczna wiekszosc przechodzi nie mając o tym świadomości nawet. Dostałaś okres także tak, możesz starać się w tym nowym cyklu. Przykro, ale trzymamy kciuki za Ciebie.

Cześć ! Niestety moja beta nie przyrasta miałam 31,6 później 36.1 . Dzisiaj dostałam okres .. ciaza biochemiczna 😭mam do was pytanie czy któraś z was to przechodziła ? I czy mogę się starać o ciąże w nast cyklu ?
Przykro mi..wiem jak to jest 😔możesz się starać w następnym cyklu..przechodziły to też kobitki ze staraczek także polecam wątek jest tam mnóstwo wsparcia i wiedzy,ściskam mocno

W Sosnowcu przyjmuje w prywatnej placówce nie w centrum medicover ale maja podpisane z medicover. Pracuje on również w szpitalu w Katowicach o III stopniu referencyjności w obrębie Oddziału Patologii Ciąży, Bloku Porodowego, Położnictwa i Ginekologii Operacyjnej.
Ja w Gdańsku w medicover szukam bo się zdecydować nie mogę. Ale super masz lekarza, warto się takiego trzymać.

Ktoś jakieś badania dzisiaj albo wizyty zalicza? 😁 ja zrobiłam betę, do tego tsh, bo po 1 porodzie miałam poporodowe zapalenie tarczycy i muszę to kontrolować. Jutro wizyta, na którą wiem, że idę bez sensu, bo nic nie będzie widać, ale mam kilka pytań do lekarza ;)
Jak u Was samopoczucie? Jakieś objawy?

Ktoś jakieś badania dzisiaj albo wizyty zalicza? 😁 ja zrobiłam betę, do tego tsh, bo po 1 porodzie miałam poporodowe zapalenie tarczycy i muszę to kontrolować. Jutro wizyta, na którą wiem, że idę bez sensu, bo nic nie będzie widać, ale mam kilka pytań do lekarza ;)
Jak u Was samopoczucie? Jakieś objawy?
Też jutro idę na wizytę :) czuje się całkiem dobrze, ale czasami pobolewa mnie brzuch, ale trzeba mieć pozytywne nastawienie :D a Ty jak tam?

Też jutro idę na wizytę :) czuje się całkiem dobrze, ale czasami pobolewa mnie brzuch, ale trzeba mieć pozytywne nastawienie :D a Ty jak tam?
Zmęczona jestem, ale przy 2 małych dzieci w domu to norma ;) ciągnie mnie w pachwinach, ale poza tym nic się nie dzieje. Plamienia ustały, w zasadzie to było tylko kilka plamek. W poprzednich ciążach rzygałam pod siebie i leżałam, bo nie byłam w stanie ustać w pionie... coś strasznego. Ciekawe jak będzie tym razem... 🙄

Zmęczona jestem, ale przy 2 małych dzieci w domu to norma ;) ciągnie mnie w pachwinach, ale poza tym nic się nie dzieje. Plamienia ustały, w zasadzie to było tylko kilka plamek. W poprzednich ciążach rzygałam pod siebie i leżałam, bo nie byłam w stanie ustać w pionie... coś strasznego. Ciekawe jak będzie tym razem... 🙄
o matkooo, nie strasz mnie :D to moja pierwsza i jestem ciekawa jak mój organizm podjedzie do tematu mdłości- póki co od niczego mnie nie odrzuca, wiec staram się zjeść na zapas 🤣

reklama
A było już widać serduszko? Ja ostatnia @30.01 i jutro idę do lekarza. Mam nadzieję, że wszystko dobrze i jutro do Was dołącze :)
Ja też miałam ostatnią miesiączkę 30.01, dzisiaj idę na wizytę, 2 tygodnie temu nie było jeszcze nic widać. Dam znać co i jak wieczorem 😇

Do góry