agutkowa19
Zaciekawiona BB
Ja skończyłam właśnie 23 więc jesteśmy w podobnym wiekuTo ja chyba jestem tu najmłodsza, bo w tym roku kończę 22 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja skończyłam właśnie 23 więc jesteśmy w podobnym wiekuTo ja chyba jestem tu najmłodsza, bo w tym roku kończę 22 lata
ja jak wstanę o 7 rano to 2 h jest dobrze a potem do 14 marudzę jaka to ja jestem zmęczonaMam co noc poryte sny..mało tego co dwie h się budzę i nie mogę się ułożyć żeby znów zasnać,potem mnie ścina o 10 00 przez to
To ja jestem od Ciebie 2 lata młodsza i u nas na opak bo przed 30-tką chciałam mieć ostatnie- trzecieJa mam 29 i tak jak sobie założyłam, chciałam mieć pierwsze dzieciątko jeszcze przed 30-tką .
O ja rocznikowo 24 takie rok po rokuJa skończyłam właśnie 23 więc jesteśmy w podobnym wieku
Ja z kolei załozyłam sobie trzecie max do 34 mam 31To ja jestem od Ciebie 2 lata młodsza i u nas na opak bo przed 30-tką chciałam mieć ostatnie- trzecie
W ciąży są bardzo realistyczne sny, a ja miałam także chore, związane z dzieckiem. Aż się przestraszyłam nie raz.Dziewczyny też tak macie że w nocy nawiedzają was jakieś dziwne sny ? Ja nie dość że w nocy to i jeszcze ba popołudniowej drzemce z małym mam takie pokręcone sny , niektóre związane z ciążą. A dzisiaj w nocy to mężowi bym tętnice przegryzła bo kładł swoje nogi na moje i takie były ciężkie jak nigdy haha
Ja z kolei nie mam/nie pamiętam żadnych snówW ciąży są bardzo realistyczne sny, a ja miałam także chore, związane z dzieckiem. Aż się przestraszyłam nie raz.
W Sosnowcu przyjmuje w prywatnej placówce nie w centrum medicover ale maja podpisane z medicover. Pracuje on również w szpitalu w Katowicach o III stopniu referencyjności w obrębie Oddziału Patologii Ciąży, Bloku Porodowego, Położnictwa i Ginekologii Operacyjnej.A w jakim mieście masz dobrego lekarza w medicover?
tak. W pierwszej ciąży też tak miałam. To było przerażające i czasem śmieszneDziewczyny też tak macie że w nocy nawiedzają was jakieś dziwne sny ? Ja nie dość że w nocy to i jeszcze ba popołudniowej drzemce z małym mam takie pokręcone sny , niektóre związane z ciążą. A dzisiaj w nocy to mężowi bym tętnice przegryzła bo kładł swoje nogi na moje i takie były ciężkie jak nigdy haha