reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny też tak macie że w nocy nawiedzają was jakieś dziwne sny ? Ja nie dość że w nocy to i jeszcze ba popołudniowej drzemce z małym mam takie pokręcone sny , niektóre związane z ciążą. A dzisiaj w nocy to mężowi bym tętnice przegryzła bo kładł swoje nogi na moje i takie były ciężkie jak nigdy haha :)
W ciąży są bardzo realistyczne sny, a ja miałam także chore, związane z dzieckiem. Aż się przestraszyłam nie raz.

A w jakim mieście masz dobrego lekarza w medicover?
W Sosnowcu przyjmuje w prywatnej placówce nie w centrum medicover ale maja podpisane z medicover. Pracuje on również w szpitalu w Katowicach o III stopniu referencyjności w obrębie Oddziału Patologii Ciąży, Bloku Porodowego, Położnictwa i Ginekologii Operacyjnej.

reklama
Dziewczyny też tak macie że w nocy nawiedzają was jakieś dziwne sny ? Ja nie dość że w nocy to i jeszcze ba popołudniowej drzemce z małym mam takie pokręcone sny , niektóre związane z ciążą. A dzisiaj w nocy to mężowi bym tętnice przegryzła bo kładł swoje nogi na moje i takie były ciężkie jak nigdy haha :)
tak. W pierwszej ciąży też tak miałam. To było przerażające i czasem śmieszne 😅
Sny wydawały się tak bardzo realne, że kiedy się budziłam nie widziałam do końca co jest prawdą a co było snem.

Do góry