Aaaa dziękuję zawsze już coś człowiek wie więcejKurcze, nie mam już tego skierowania, ale była ogólna morfologia, mocz, toxoplazmoza, wr (nie wiem co to), TSH (ale miałam z nim problem, dlatego trzeba sprawdzic), hcv... Nie pamiętam co jeszcze. Ale to lekarz da ci skierowanie na wszystko co potrzebne
reklama
Goodka
Moderator
Ja jak narazie się boję ze względu na plamienia i czasami bóle brzucha Wolę dzisiaj dopytać lekarza czy powinnam się wstrzymać czy można sobie pozwolić na takie przyjemnościA jak u was z uprawieniem seksu ?
Po biochemicznej w styczniu, teraz się wszystkiego boję,naczytalam sie ,że nie powinno uprawiać się seksu w pierwszych tyg ciazy zeby zmniejszyć ryzyko poronienia...
Mi lekarka tłumaczyła że progesteron zmienia się nawet kilkadziesiąt razy w ciągu dnia więc nie ma co się takimi skokami przejmować jak jest w normie raz miałam 49 a na kolejnym 38 także niby to normalneCześć,dzisiejsza beta 13385 5+1..prog 35.2 ng a było 49 ng tydzień temu co mnie troszkę zastanawia
MPAnia
Fanka BB :)
Też byłam dziś na becie i progu,wynik już podałam..jestem dużo spokojniejsza teraz niż tydzień temu A co do objawów..własnie przyszły mi nowe staniki bo ni uja się noe mieszczę nawet w te co miałam ciut za duże,sikam jak głupia i jestem zmęczona/czasami rozdrażniona ale ustąpiły w miarę mdłości i awersje do jedzenia a jak u Ciebie?Ktoś jakieś badania dzisiaj albo wizyty zalicza? ja zrobiłam betę, do tego tsh, bo po 1 porodzie miałam poporodowe zapalenie tarczycy i muszę to kontrolować. Jutro wizyta, na którą wiem, że idę bez sensu, bo nic nie będzie widać, ale mam kilka pytań do lekarza
Jak u Was samopoczucie? Jakieś objawy?
Meliska123
Zaciekawiona BB
Tez narazie się wstrzymam do wizyty ..Ja jak narazie się boję ze względu na plamienia i czasami bóle brzucha Wolę dzisiaj dopytać lekarza czy powinnam się wstrzymać czy można sobie pozwolić na takie przyjemności
Ja mam ciagle ból podbrzusza ,jak na okres..
PasiastyOgon
Moderator
Starszy miał wtedy 18 miesięcy, a mąż akurat 2 miesiące przerwy między jedną pracą, a drugą i dzięki temu przetrwałamU mnie zawroty głowy i lekkie nudności, duszność. @PasiastyOgon współczuję. Ja miałam tak dziwnie że wymioty miałam dopiero w 5 miesiącu kilka razy. A takie średnio estetyczne pytanie, co robiłaś z dzieckiem jak musiałaś zwymiotować? Robiłaś to do miski czy dziecko pod pachę i do łazienki, czy może do łóżeczka żeby przynajmniej był bezpieczny?
No, ale kilka sytuacji było, że bieglam do toalety, a dzieciak szedł za mną
On z tych, które w łóżeczku nie usiedzą
modesty
Fanka BB :)
Mój też nie usiedzi ale w kryzysowej sytuacji lepszy już płacz z łóżeczka niż dziecko w tarapatach bo matka poszła sobie... no ale 18 miesięcy to rzeczywiście już latwiejStarszy miał wtedy 18 miesięcy, a mąż akurat 2 miesiące przerwy między jedną pracą, a drugą i dzięki temu przetrwałam
No, ale kilka sytuacji było, że bieglam do toalety, a dzieciak szedł za mną
On z tych, które w łóżeczku nie usiedzą
PasiastyOgon
Moderator
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Tak, on już biegał i dużo rozumiałMój też nie usiedzi ale w kryzysowej sytuacji lepszy już płacz z łóżeczka niż dziecko w tarapatach bo matka poszła sobie... no ale 18 miesięcy to rzeczywiście już latwiej
Gorzej będzie teraz, no ale nie nastawiam się z gory źle