reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny też tak macie że w nocy nawiedzają was jakieś dziwne sny ? Ja nie dość że w nocy to i jeszcze ba popołudniowej drzemce z małym mam takie pokręcone sny , niektóre związane z ciążą. A dzisiaj w nocy to mężowi bym tętnice przegryzła bo kładł swoje nogi na moje i takie były ciężkie jak nigdy haha :)

Dziewczyny też tak macie że w nocy nawiedzają was jakieś dziwne sny ? Ja nie dość że w nocy to i jeszcze ba popołudniowej drzemce z małym mam takie pokręcone sny , niektóre związane z ciążą. A dzisiaj w nocy to mężowi bym tętnice przegryzła bo kładł swoje nogi na moje i takie były ciężkie jak nigdy haha :)
Mam co noc poryte sny..mało tego co dwie h się budzę i nie mogę się ułożyć żeby znów zasnać,potem mnie ścina o 10 00 przez to 🤣

reklama
Hahaha mam 36 lat :D wiec jacy starzy tacy głupi ;) byłam dziewczyny i mamy serduszko pięknie biło ❤️Wielkość człowieka 0,29 cm . Uffff
Jej cudownie 🥰. E tam starzy . Masz piękny wiek :). 11 lat różnicy to dużo, jednak wierz mi, że będzie się cieszyć. Moje córki miały 10 i 8 jak się młody urodził.
@Goodka no chciałabym mieć 22 lata 🙈. Ty najmłodsza ja najstarsza 😂😂😂
@Nnbrznsk to miałaś @ 2 tyg przedemną.
@LaraKroft ja miałam głupie sny ale ze 2 tyg temu.. a w każdej ciąży w trakcie sniło mi się dzieciątko i wszystko z tym związane ;). Myślisz o tym to i się śni.

Ostatnia edycja:
Do góry