reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ciuszki te co dokupowałam to na wagę, lubię sobie dotknąć najpierw. Ja mieszkam w dużym mieście i takich secondhandów mamy mnóstwo, wiem że nie każdy lubi tam kupować ale ja się nie wstydzę, że lubię. I nawet nie chodzi o pieniądze, tylko o ten dreszczyk 😁
O tak ten dreszczyk fajnego ciucha za grosze ;). Ja kupuje te małe, bo kne nie zniszczone, dla starszych to już średnio można coś znaleźć.

Takie zdobycze to rzadkość 🙂 ja nie chodzę regularnie, ale mam alergię na centra handlowe i sieciówki i to jest dla mnie kolejny argument za lumpkami, a tak w ogóle to nie lubię wydawać na ubrania i ubieram się tanio (co nie znaczy brzydko czy bez gustu). Lubię za to wydawać na jedzenie 🤣

@Józia89. No jest ten zapach specyficzny, choć akurat byłam ostatnio w miejscu które jakoś inaczej dezynfekuje ciuchy, bo miały raczej woń detergentu niż środka odkażającego. Ja wiem, że nie każdy lubi, dla niektórych to jest odpychające nosić ciuchy po obcych, a niektórzy zwyczajnie nie mają cierpliwości przewalać tych wszystkich wieszaków.

Mam koleżankę, której córki potrafią wyszukać mega perełki, dziewczyny wyglądają jak z żurnala a na dodatek ta moja koleżanka umie szyć na maszynie, nieraz przerabia te ubrania, mają nawet płaszcze wełniane za grosik... Ale na to ja nie mam czasu żeby w dzień dostawy czatować od samego rana 🙂
Oj, ja też na ciuchy wydaję mało, ale na jedzenie albo jakieś akcesoria do pieczenia to przydałaby się jeszcze dodatkowa wypłata 🤣

Mimo że od czasu do czasu coś sobie kupię w jakimś sklepie / butiku to nie znaczy że wydaje fortune 🤪🤪 wole wydać tą kasę na coreczke ❤️❤️👶👶

Hejo Kochane
jak Wasza nocka? Ja super :), ale od rana zabiegana, bo mój w delegacji do jutra. Córcia ma urodzinki dziś i muszę jej mufinki upiec :). Niby w weekend mamy jej urodziny robić dla dziadków, ale nie wiem czy będę na siłach 🤔... i ciągle się waham.
Miłego dzionka
Zajrzałam na dział dziecięcy. Jestem zgubiona.
Ups 🤭...

W końcu wstałam. Wczoraj jak mąż się szykował do pracy to już nie mogłam dalej zasnąć, a dziś spałam jak zabita, nawet nie wstawałam w nocy do łazienki, zignorowałam wszystkie budziki i spałam zdecydowanie zbyt długo. Ale było super 😁 dużo takich leniwych poranków już mi nie zostało 😅

@Józia89. Ty masz dzisiaj wizytę? Jak tam?

Ostatnia edycja:
Hejo Kochane
jak Wasza nocka? Ja super :), ale od rana zabiegana, bo mój w delegacji do jutra. Córcia ma urodzinki dziś i muszę jej mufinki upiec :). Niby w weekend mamy jej urodziny robić dla dziadków, ale nie wiem czy będę na siłach 🤔... i ciągle się waham.
Miłego dzionka

Ups 🤭...
Ja przesypiam całe noce, z 5 na 7 teraz siku mnie budzi dopiero 🙈

reklama
Dziewczyny kupujecie na Shoppe? Bo ciągle wyświetlają mi się reklamy, że po taniości pieluchy czy inne rzeczy można kupić, na insta też laski piszą, że to i tamto mają z Shoppe..

Do góry