reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ciuszki te co dokupowałam to na wagę, lubię sobie dotknąć najpierw. Ja mieszkam w dużym mieście i takich secondhandów mamy mnóstwo, wiem że nie każdy lubi tam kupować ale ja się nie wstydzę, że lubię. I nawet nie chodzi o pieniądze, tylko o ten dreszczyk 😁
O tak ten dreszczyk fajnego ciucha za grosze ;). Ja kupuje te małe, bo kne nie zniszczone, dla starszych to już średnio można coś znaleźć.

Takie zdobycze to rzadkość 🙂 ja nie chodzę regularnie, ale mam alergię na centra handlowe i sieciówki i to jest dla mnie kolejny argument za lumpkami, a tak w ogóle to nie lubię wydawać na ubrania i ubieram się tanio (co nie znaczy brzydko czy bez gustu). Lubię za to wydawać na jedzenie 🤣

@Józia89. No jest ten zapach specyficzny, choć akurat byłam ostatnio w miejscu które jakoś inaczej dezynfekuje ciuchy, bo miały raczej woń detergentu niż środka odkażającego. Ja wiem, że nie każdy lubi, dla niektórych to jest odpychające nosić ciuchy po obcych, a niektórzy zwyczajnie nie mają cierpliwości przewalać tych wszystkich wieszaków.

Mam koleżankę, której córki potrafią wyszukać mega perełki, dziewczyny wyglądają jak z żurnala a na dodatek ta moja koleżanka umie szyć na maszynie, nieraz przerabia te ubrania, mają nawet płaszcze wełniane za grosik... Ale na to ja nie mam czasu żeby w dzień dostawy czatować od samego rana 🙂
Oj, ja też na ciuchy wydaję mało, ale na jedzenie albo jakieś akcesoria do pieczenia to przydałaby się jeszcze dodatkowa wypłata 🤣

Mimo że od czasu do czasu coś sobie kupię w jakimś sklepie / butiku to nie znaczy że wydaje fortune 🤪🤪 wole wydać tą kasę na coreczke ❤️❤️👶👶

Hejo Kochane
jak Wasza nocka? Ja super :), ale od rana zabiegana, bo mój w delegacji do jutra. Córcia ma urodzinki dziś i muszę jej mufinki upiec :). Niby w weekend mamy jej urodziny robić dla dziadków, ale nie wiem czy będę na siłach 🤔... i ciągle się waham.
Miłego dzionka
Zajrzałam na dział dziecięcy. Jestem zgubiona.
Ups 🤭...

W końcu wstałam. Wczoraj jak mąż się szykował do pracy to już nie mogłam dalej zasnąć, a dziś spałam jak zabita, nawet nie wstawałam w nocy do łazienki, zignorowałam wszystkie budziki i spałam zdecydowanie zbyt długo. Ale było super 😁 dużo takich leniwych poranków już mi nie zostało 😅

@Józia89. Ty masz dzisiaj wizytę? Jak tam?

Ostatnia edycja:
Hejo Kochane
jak Wasza nocka? Ja super :), ale od rana zabiegana, bo mój w delegacji do jutra. Córcia ma urodzinki dziś i muszę jej mufinki upiec :). Niby w weekend mamy jej urodziny robić dla dziadków, ale nie wiem czy będę na siłach 🤔... i ciągle się waham.
Miłego dzionka

Ups 🤭...
Ja przesypiam całe noce, z 5 na 7 teraz siku mnie budzi dopiero 🙈

reklama
Dziewczyny kupujecie na Shoppe? Bo ciągle wyświetlają mi się reklamy, że po taniości pieluchy czy inne rzeczy można kupić, na insta też laski piszą, że to i tamto mają z Shoppe..

Do góry