reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
W końcu wstałam. Wczoraj jak mąż się szykował do pracy to już nie mogłam dalej zasnąć, a dziś spałam jak zabita, nawet nie wstawałam w nocy do łazienki, zignorowałam wszystkie budziki i spałam zdecydowanie zbyt długo. Ale było super 😁 dużo takich leniwych poranków już mi nie zostało 😅

@Józia89. Ty masz dzisiaj wizytę? Jak tam?

Tak miałam dzisiaj wizyte 😳❤️

Pessar mi pani doktor zdjęła i na sama myśl już się boje co to będzie 😳😳

Wymaz pobrany - w poniedziałek wynik do odebrania.

Wizyta 2 listopada a 3 mam się zgłosić do szpitala na cc 😳😳

Tak miałam dzisiaj wizyte 😳❤️

Pessar mi pani doktor zdjęła i na sama myśl już się boje co to będzie 😳😳

Wymaz pobrany - w poniedziałek wynik do odebrania.

Wizyta 2 listopada a 3 mam się zgłosić do szpitala na cc 😳😳
O rety. Wiedziałaś wcześniej, że będziesz miała cc, czy to się dzisiaj okazało? I dlaczego zdjęła ci pessar? Mam wrażenie, że jesteś nieco zaskoczona przebiegiem dzisiejszej wizyty

@maszak miewam zgagę, zwłaszcza wieczorem, i to niezależnie od tego co zjem. Ale mi zgaga życiowo nie jest obca, miewałam ją przed ciążą. Piję wtedy mleko, pół szklanki pomaga na jakiś czas.

@MamaM. Nie korzystałam z shopee, jakoś mnie nie ciągnie. Ja jestem przyzwyczajona do allegro.

No i zrobione :). Do zestawu jeszcze opaskę i gryzak zrobiłam. Hehe

Załączniki

• 20221019_144319.jpg
    20221019_144319.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 51
  • 20221019_144255.jpg
    20221019_144255.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 52
  • 20221019_144055.jpg
    20221019_144055.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 57
reklama
O rety. Wiedziałaś wcześniej, że będziesz miała cc, czy to się dzisiaj okazało? I dlaczego zdjęła ci pessar? Mam wrażenie, że jesteś nieco zaskoczona przebiegiem dzisiejszej wizyty

@maszak miewam zgagę, zwłaszcza wieczorem, i to niezależnie od tego co zjem. Ale mi zgaga życiowo nie jest obca, miewałam ją przed ciążą. Piję wtedy mleko, pół szklanki pomaga na jakiś czas.

@MamaM. Nie korzystałam z shopee, jakoś mnie nie ciągnie. Ja jestem przyzwyczajona do allegro.

Jeśli chodzi o poród to liczyłam się z tym że może mnie czekać cesarskie cięcie.
Moj przebieg chorób jest bogaty więc pani doktor nie chce ryzykować.
Ale chyba nie zdawałam sobie sprawy że to się już dzieje 😁 No i zdjela mi dzisiaj pessara trochę mnie przeraziło 😳 czułam się z nim bezpieczniej.

Do góry