A kiedy miałaś mieć okres ?A ja normalnie jestem w szoku wczoraj był cień na teście rano zrobiłam z Allegro i wyszedł biały. Po południu mój przywiózł test z apteki i wyszedł ciemniejszy cień niż wczoraj. Zrobie jutro rano test z apteki. Ciagle mnie pobolewa brzuch jak na okres
reklama
Karola270984
Fanka BB :)
mam dostać 3-5.03A kiedy miałaś mieć okres ?
To jeśli stosujesz różne testy to mogą mieć inną czułość, więc jak już widać cień to krew prawdę ci powiemam dostać 3-5.03
Karola270984
wiem ale nie mam cZasu nawet pojechać bo jak nie służba to dyżur i tak do ptlab mam 30 km wiec może jak zadzwonię to mi zrobią po południu w srodeTo jeśli stosujesz różne testy to mogą mieć inną czułość, więc jak już widać cień to krew prawdę ci powie
Karola270984
ten z popołudnia z dzisiaj 10 a tamte z Allegro chusteczka wieJaką czułość miały te testy, które robiłaś?
Karola270984
ten z popołudnia to kreska druga pojawiła się odrazu tylko ze mocz już wiadomo rozwodniony jeszcze jak dużo wody pijeJaką czułość miały te testy, które robiłaś?
To ufaj temu co ma czułość 10ten z popołudnia to kreska druga pojawiła się odrazu tylko ze mocz już wiadomo rozwodniony jeszcze jak dużo wody pije
reklama
Hej Dziewczyny!
Witam się na totalnie obcej dla mnie drodze U mnie 3 miesiące starań i chyba coś zaskoczyło. 23.02.2022 miała pojawić się @, zrobiłam test wyszedł chyba cień cienia albo ja chciałam to widzieć W niedziele zrobiłam ponowny i wyszła blada kreska.. Jutro lecę zrobić bete i progesteron, zobaczymy.
Z obliczeń termin na 05.11.2022
Witam się na totalnie obcej dla mnie drodze U mnie 3 miesiące starań i chyba coś zaskoczyło. 23.02.2022 miała pojawić się @, zrobiłam test wyszedł chyba cień cienia albo ja chciałam to widzieć W niedziele zrobiłam ponowny i wyszła blada kreska.. Jutro lecę zrobić bete i progesteron, zobaczymy.
Z obliczeń termin na 05.11.2022