reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Planujecie zrobić sobie profesjonalną sesję ciążową? Ja chciałam ale troszkę zdrowie się posypało 😟 i chyba już z tego nic nie wyjdzie. Ale może noworodkowa się uda 😊
Jeszcze możesz zrobić, ale na dniach, bo my już na finiszu to brzuszki duże 🤣. .. ja mam aż nadto zdjęć ;)(ale ja się tym zajmuję to nie może ich nie być ;)).

reklama
@Józia89. Komentarzami i uwagami dot. imienia nie ma się co przejmować, to wasze dziecko i imię ma się podobać wam. Zresztą uważam, że pozwalanie sobie na uwagi w tym temacie to duży nietakt, jak się komuś nie podoba to po prostu niech nie komentuje - ja tak robię, bo przecież nie musi mi się podobać to samo, co innym, ale to nie powód żeby robić komuś przykrość.

Nam się nie udało utrzymać imienia w tajemnicy, nie było takiej opcji bo wszyscy bardzo dopytywali (nasza ciąża to wśród najbliższej rodziny duży temat, wcale nie było pewne że się zdecydujemy na dziecko 😉, a jestem jedynaczką). Zresztą jak w pracy powiedziałam o ciąży, to już koleżanki od razu przystąpiły do wymyślania imienia 🤣 my sobie najpierw wymyśliliśmy pseudonim i roboczo długo go używaliśmy, zresztą nadal to robimy 😁

Ja nie miałam profesjonalnej sesji, ale mam dużo pięknych zdjęć z wakacji, gdzie brzuszek był idealnej wielkości do fotek, i raz na jakiś mąż dokumentuje mój stan. Nie wiem, czy będę zamawiała profesjonalną sesję noworodkową, ja jestem fanką zdjęć "z życia". Muszę zarzucić temat mężowi, może on by chciał 🤔

Też jesteśmy tego zdania z mężem że jak się komuś nie podoba to zwyczajnie nie powinno się komentować.
No ale różni są ludzie 😉
Może z czasem przełamią się do imienia.

Ooo a masz link?

Po 12 miesiącach takich fotek można sobie z tego zamówić kalendarz 😊

A można link wstawić?

Zamówiłam ze strony owieczka.pl
Czas oczekiwania dlugi od 14 do 17 dni.
Ale mata / kocyk super i te karty do zdjęć też mega.
Jak dla mnie za tą cene się opłacało 😉

Polecam.

Zaraz wstawie zdjęcia.

Zamówiłam taka mate/ kocyk do zdjęcia i takie karty są w gratisie.
Cena 80 zł wiec jak dla mnie cena przyzwoita 😉 i 2 w 1.

Polecam.

Załączniki

• Screenshot_20221014-171450_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20221014-171450_Samsung Internet.jpg
    147,5 KB · Wyświetleń: 53
  • Screenshot_20221014-171548_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20221014-171548_Samsung Internet.jpg
    146,7 KB · Wyświetleń: 56
A można link wstawić?

Zamówiłam ze strony owieczka.pl
Czas oczekiwania dlugi od 14 do 17 dni.
Ale mata / kocyk super i te karty do zdjęć też mega.
Jak dla mnie za tą cene się opłacało 😉

Polecam.

Zaraz wstawie zdjęcia.
Nie wiem, czy można ale to aż nadto wiele wskazówek 🤗 dziękuję. Teraz ja też takie coś chcę 🤣 i tak w kwestii wydawanie pieniędzy jestem teraz na takim etapie, jak na zdjęciu poniżej 😂

Załączniki

• Screenshot_20221014-180731_Chrome.jpg
    Screenshot_20221014-180731_Chrome.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry