@Józia89. Komentarzami i uwagami dot. imienia nie ma się co przejmować, to wasze dziecko i imię ma się podobać wam. Zresztą uważam, że pozwalanie sobie na uwagi w tym temacie to duży nietakt, jak się komuś nie podoba to po prostu niech nie komentuje - ja tak robię, bo przecież nie musi mi się podobać to samo, co innym, ale to nie powód żeby robić komuś przykrość.
Nam się nie udało utrzymać imienia w tajemnicy, nie było takiej opcji bo wszyscy bardzo dopytywali (nasza ciąża to wśród najbliższej rodziny duży temat, wcale nie było pewne że się zdecydujemy na dziecko
, a jestem jedynaczką). Zresztą jak w pracy powiedziałam o ciąży, to już koleżanki od razu przystąpiły do wymyślania imienia
my sobie najpierw wymyśliliśmy pseudonim i roboczo długo go używaliśmy, zresztą nadal to robimy
Ja nie miałam profesjonalnej sesji, ale mam dużo pięknych zdjęć z wakacji, gdzie brzuszek był idealnej wielkości do fotek, i raz na jakiś mąż dokumentuje mój stan. Nie wiem, czy będę zamawiała profesjonalną sesję noworodkową, ja jestem fanką zdjęć "z życia". Muszę zarzucić temat mężowi, może on by chciał