reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Musicie dojść do kompromisu 😉

Ja zarzuciłam parę imion i mąż wybrał.
Mnie się podoba i mężowi tak samo 😉
Ale moja rodzina kręci glowa że takie imie że nie że be itp.

Ale my się akurat tym nie przejmujemy.
U mnie też były negatywne komentarze dotyczące imienia młodszej córki, choć imię jest polskie, raczej klasyczne, choć mniej popularne ostatnio, ale ja się też nie przejmowałam - to mój i męża czas na wybór imienia, inni swój czas już mieli 😉
Ja też jeszcze nie jestem spakowana do szpitala i muszę w końcu za to się wziąć 🙈

Ja się zebrać nie mogę z pakowaniem walizki 🤪 leniwa się ostatnio zrobiłam.
No i cierpliwie czekamy 😉
W środę wizyta pobranie wymazu i coś może pani doktor więcej powie 😉
Ja już miałam wymaz robiony i na szczęście wynik ujemny. A co do walizki to hmm... Niby spakowana ale co jakiś czas otwieram i coś dokładam czyli proces w toku haha 😂 Pierwszy dzidziuś i nie wiadomo co akurat w moim przypadku będzie potrzebne a co zbędne 🙂🙂

U mnie też były negatywne komentarze dotyczące imienia młodszej córki, choć imię jest polskie, raczej klasyczne, choć mniej popularne ostatnio, ale ja się też nie przejmowałam - to mój i męża czas na wybór imienia, inni swój czas już mieli 😉
Ja też jeszcze nie jestem spakowana do szpitala i muszę w końcu za to się wziąć 🙈

My się tym nie martwimy 😉
Nie podoba się to nie.
Nasze dziecko i nasz wybór ❤️❤️

reklama
Ja już miałam wymaz robiony i na szczęście wynik ujemny. A co do walizki to hmm... Niby spakowana ale co jakiś czas otwieram i coś dokładam czyli proces w toku haha 😂 Pierwszy dzidziuś i nie wiadomo co akurat w moim przypadku będzie potrzebne a co zbędne 🙂🙂

U nas też pierwszy dzidziuś i wydaje mi się że mamy wszystkiego za dużo 🤪🤪
Ale to takie uroki - tak się tłumaczymy.

Do góry