reklama
maszak
Fanka BB :)
A mi się podoba Jaśmina... tylko nad drugim myślę bo miała być Gabrysia, ale coś mi po głowie Helena po mojej prababci chodzi.A mnie mój start chce zabić bo wypalilam z imieniem ze może jednak Jaśmina
Ja też się bałam, że młoda się obróciła, bo ją czuję niziutko i po bokach na wysoko. Na szczęście jest głową w dół, szyjka się robi miękka(i jak to mój gin powiedział, poród będzie super ).Ja 33+5, na ostatniej wizycie mała była glowa w dół, ale teraz czuję ją w tak dziwnych miejscach, że zastanawiam się, czy nie wykonała tam jakichs akrobacji w przyszłą środę mam wizytę, to zobaczymy, oby glowa w dół została
Ja dzisiaj przez całą noc mialam sen, że już się zaczęła akcja porodowa, a ja ciągle nie spakowałam torby... wiec wyznaczam sobie oficjalnie takie zadanie - do końca tygodnia się spakuję
Mała waży 2760g, i chyba pójdę w 39 tyg do szpitala , choć jak 10.11 będzie ok z przepływami i łozyskiem to może o terminu wizyty co 2 dni... więc zobaczymy.
maszak
No zdradźMy w końcu zdecydowaliśmy się na imię, jest klasyczne więc nie ma się co nie podobać
Jakub. Te imiona, które najbardziej by nam odpowiadały, że różnych przyczyn są niedostępne albo musieliśmy odrzucić i to jest najlepszy kompromis, jaki wymyśliliśmy.No zdradź
Dużo łatwiej byłoby mi wybrać imię dla dziewczynki
Ja też pójdę w 39 tygodniu do szpitala. Moja gin mi to potwierdziła w poniedziałek.Mała waży 2760g, i chyba pójdę w 39 tyg do szpitala , choć jak 10.11 będzie ok z przepływami i łozyskiem to może o terminu wizyty co 2 dni... więc zobaczymy.
O ile dotrwam, no ale to wiadomo.
Dziś zakupiłam pozostałe rzeczy, łóżeczko już w drodze, zostały mi drobiazgi typu sól fizjologiczna czy nawilżane chusteczki.
maszak
No mam czas aby się z tym oswoić .. wolałabym by samo się zaczęło.. jednak indukcja jakoś średnio mi pasi.. chociaż z indukcją miałam najszybszy poródJa też pójdę w 39 tygodniu do szpitala. Moja gin mi to potwierdziła w poniedziałek.
O ile dotrwam, no ale to wiadomo.
Dziś zakupiłam pozostałe rzeczy, łóżeczko już w drodze, zostały mi drobiazgi typu sól fizjologiczna czy nawilżane chusteczki.
Ja też bym tak wolała, ale podobno takie są procedury przy cukrzycy. Musiałabym świadomie zignorować zalecenie lekarza, a bardzo wątpię czy się na to poważę dlatego tak walczę o brak insuliny, żebym choć miała możliwość wyboru szpitala.No mam czas aby się z tym oswoić .. wolałabym by samo się zaczęło.. jednak indukcja jakoś średnio mi pasi.. chociaż z indukcją miałam najszybszy poród
G
guest-1693758626
Gość
Też myślę że początkiem listopada doktorka posadzi mnie w szpitalu żeby mieć na oku
Dmucha na mnie ile wlezie
Dmucha na mnie ile wlezie
reklama
maszak
No ja tez liczyłam, że czekam na termin i do tej pory mówił ok jeśli przeplywy i waga będzie ok. Ale dziś mi powiedzial, że zalecenia się zmieniły .... i trochę nie tym dobił...ale na szczęście powiedział, żw decyzję podejmiemy tydzień przed terminem po badaniu.Ja miałam cukrzycę regulowana dietą i mialam się stawić w szpitalu w 41tc. Ale u mnie wszystko było OK - przepływy, masa dziecka.