reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja będę miała pobierany ten wymaz na następnej wizycie, czyli w 36tc.
Jeju, jak ja nie lubię tego gadania, że ktoś wyglada na chłopca albo na dziewczynkę 😂
Jeśli chodzi o mnie, to czuję się różnie ostatnio. Wczoraj chyba trochę przesadziłam z aktywnością i już wieczorem czułam, że mi gorzej. Dzisiaj też nie za bardzo, więc zamierzam odpoczywać na kanapie cały dzień 😝

Ja akurat jednym uchem puszczam drugim wypuszczam 😉
Moja mała szaleje w brzuszku ❤️❤️
Śniadanie zjedlismy wzięłam leki zastrzyk sobie dałam 😁
Czyli tydzień wcześniej będziesz miała ten wymaz robiony ja plus minus w 37 tygodniu.

Aaaa i pani doktor powiedziała że naprawdę bardzo ładnie wyglądam 😁
Brzuszek taki ładny typowa piłeczka.
Nie mam żadnego rozstępu na brzuszku ani na udach ale za to mam na piersiach a dokładnie na dole jak piersi.
Ale w cale się tym nie przejmuje mężowi to się te paski nawet podobają ❤️❤️😍

reklama
Ja akurat jednym uchem puszczam drugim wypuszczam 😉
Moja mała szaleje w brzuszku ❤️❤️
Śniadanie zjedlismy wzięłam leki zastrzyk sobie dałam 😁
Czyli tydzień wcześniej będziesz miała ten wymaz robiony ja plus minus w 37 tygodniu.

Aaaa i pani doktor powiedziała że naprawdę bardzo ładnie wyglądam 😁
Brzuszek taki ładny typowa piłeczka.
Nie mam żadnego rozstępu na brzuszku ani na udach ale za to mam na piersiach a dokładnie na dole jak piersi.
Ale w cale się tym nie przejmuje mężowi to się te paski nawet podobają ❤️❤️😍
Ja mam niestety dużo rozstępów, choć na brzuszku jeszcze się nie pojawiły 🙈 może jeden malutki, ale tak bardzo bardzo z boku. Najgorsze rozstępy mam na biodrach i pośladkach. Oprócz tego mam jeszcze na piersiach i wewnętrznej stronie ud, ale one lepiej wyglądają. Może dlatego, że te na piersiach pojawiły się najwcześniej i zdążyły trochę się zagoić. A nie przytyłam dużo, bo jakoś 7 kg 🙈 Nie chce myśleć co by to było, gdybym jeszcze więcej przytyła 😰

Ja mam niestety dużo rozstępów, choć na brzuszku jeszcze się nie pojawiły 🙈 może jeden malutki, ale tak bardzo bardzo z boku. Najgorsze rozstępy mam na biodrach i pośladkach. Oprócz tego mam jeszcze na piersiach i wewnętrznej stronie ud, ale one lepiej wyglądają. Może dlatego, że te na piersiach pojawiły się najwcześniej i zdążyły trochę się zagoić. A nie przytyłam dużo, bo jakoś 7 kg 🙈 Nie chce myśleć co by to było, gdybym jeszcze więcej przytyła 😰

Na biodrach mam ale to dawne rozstępy z młodych lat 😁 więc są prawie nie widoczne.
Ja przez cala ciąże smarowałam się olejkiem żebym nie skłamała max 5 razy.
Przytyć też przytyłam 8 kg wiec nie jakoś dużo wydaje mi się że normalnie przede wszystkim zdrowo.
Sama pani doktor powiedziała że ładnie przybieram prawidłowo bo ma pacjentki które tyją po 30 - 50 kg w ciąży 😳😳

Na biodrach mam ale to dawne rozstępy z młodych lat 😁 więc są prawie nie widoczne.
Ja przez cala ciąże smarowałam się olejkiem żebym nie skłamała max 5 razy.
Przytyć też przytyłam 8 kg wiec nie jakoś dużo wydaje mi się że normalnie przede wszystkim zdrowo.
Sama pani doktor powiedziała że ładnie przybieram prawidłowo bo ma pacjentki które tyją po 30 - 50 kg w ciąży 😳😳
Ja codziennie smaruję się specyfikami na rozstępy - serum, krem, olejek, a i tak nic mi to nie daje 🙈 Raczej tu chodzi o indywidualne predyspozycje do powstawania rozstępów i niestety padło na mnie 🙃🙃
Chyba wolałabym więcej przytyć i móc to później zrzucić, niż się męczyć z rozstępami 😂 No ale staram się nie załamywać. Jeśli będą mi bardzo przeszkadzać, to udam się na jakiś laser albo inny zabieg, żeby zmniejszyć ich widoczność

Ja codziennie smaruję się specyfikami na rozstępy - serum, krem, olejek, a i tak nic mi to nie daje 🙈 Raczej tu chodzi o indywidualne predyspozycje do powstawania rozstępów i niestety padło na mnie 🙃🙃
Chyba wolałabym więcej przytyć i móc to później zrzucić, niż się męczyć z rozstępami 😂 No ale staram się nie załamywać. Jeśli będą mi bardzo przeszkadzać, to udam się na jakiś laser albo inny zabieg, żeby zmniejszyć ich widoczność

Myślę że tak źle kochana nie będzie 😉
To taki prywatny tatuaż każdej z kobiet która doświadczyła tego stanu ❤️🌺
U mnie na piersiach na dole się pojawiły ale czemu? Jak cycki stoją w miejscu nawet ciut ciut nie urósły 😁🤣
Na początku miałam wrażenie że takie lekkie balony ale teraz uważam że są takie jak i przed ciąża.

Myślę że tak źle kochana nie będzie 😉
To taki prywatny tatuaż każdej z kobiet która doświadczyła tego stanu ❤️🌺
U mnie na piersiach na dole się pojawiły ale czemu? Jak cycki stoją w miejscu nawet ciut ciut nie urósły 😁🤣
Na początku miałam wrażenie że takie lekkie balony ale teraz uważam że są takie jak i przed ciąża.
U mnie też jakoś dużo nie urosły, tylko jeden rozmiar. A i tak te dziady wylazły 😂

reklama
Do góry