reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja będę miała pobierany ten wymaz na następnej wizycie, czyli w 36tc.
Jeju, jak ja nie lubię tego gadania, że ktoś wyglada na chłopca albo na dziewczynkę 😂
Jeśli chodzi o mnie, to czuję się różnie ostatnio. Wczoraj chyba trochę przesadziłam z aktywnością i już wieczorem czułam, że mi gorzej. Dzisiaj też nie za bardzo, więc zamierzam odpoczywać na kanapie cały dzień 😝

Ja akurat jednym uchem puszczam drugim wypuszczam 😉
Moja mała szaleje w brzuszku ❤️❤️
Śniadanie zjedlismy wzięłam leki zastrzyk sobie dałam 😁
Czyli tydzień wcześniej będziesz miała ten wymaz robiony ja plus minus w 37 tygodniu.

Aaaa i pani doktor powiedziała że naprawdę bardzo ładnie wyglądam 😁
Brzuszek taki ładny typowa piłeczka.
Nie mam żadnego rozstępu na brzuszku ani na udach ale za to mam na piersiach a dokładnie na dole jak piersi.
Ale w cale się tym nie przejmuje mężowi to się te paski nawet podobają ❤️❤️😍

reklama
Ja akurat jednym uchem puszczam drugim wypuszczam 😉
Moja mała szaleje w brzuszku ❤️❤️
Śniadanie zjedlismy wzięłam leki zastrzyk sobie dałam 😁
Czyli tydzień wcześniej będziesz miała ten wymaz robiony ja plus minus w 37 tygodniu.

Aaaa i pani doktor powiedziała że naprawdę bardzo ładnie wyglądam 😁
Brzuszek taki ładny typowa piłeczka.
Nie mam żadnego rozstępu na brzuszku ani na udach ale za to mam na piersiach a dokładnie na dole jak piersi.
Ale w cale się tym nie przejmuje mężowi to się te paski nawet podobają ❤️❤️😍
Ja mam niestety dużo rozstępów, choć na brzuszku jeszcze się nie pojawiły 🙈 może jeden malutki, ale tak bardzo bardzo z boku. Najgorsze rozstępy mam na biodrach i pośladkach. Oprócz tego mam jeszcze na piersiach i wewnętrznej stronie ud, ale one lepiej wyglądają. Może dlatego, że te na piersiach pojawiły się najwcześniej i zdążyły trochę się zagoić. A nie przytyłam dużo, bo jakoś 7 kg 🙈 Nie chce myśleć co by to było, gdybym jeszcze więcej przytyła 😰

Ja mam niestety dużo rozstępów, choć na brzuszku jeszcze się nie pojawiły 🙈 może jeden malutki, ale tak bardzo bardzo z boku. Najgorsze rozstępy mam na biodrach i pośladkach. Oprócz tego mam jeszcze na piersiach i wewnętrznej stronie ud, ale one lepiej wyglądają. Może dlatego, że te na piersiach pojawiły się najwcześniej i zdążyły trochę się zagoić. A nie przytyłam dużo, bo jakoś 7 kg 🙈 Nie chce myśleć co by to było, gdybym jeszcze więcej przytyła 😰

Na biodrach mam ale to dawne rozstępy z młodych lat 😁 więc są prawie nie widoczne.
Ja przez cala ciąże smarowałam się olejkiem żebym nie skłamała max 5 razy.
Przytyć też przytyłam 8 kg wiec nie jakoś dużo wydaje mi się że normalnie przede wszystkim zdrowo.
Sama pani doktor powiedziała że ładnie przybieram prawidłowo bo ma pacjentki które tyją po 30 - 50 kg w ciąży 😳😳

Na biodrach mam ale to dawne rozstępy z młodych lat 😁 więc są prawie nie widoczne.
Ja przez cala ciąże smarowałam się olejkiem żebym nie skłamała max 5 razy.
Przytyć też przytyłam 8 kg wiec nie jakoś dużo wydaje mi się że normalnie przede wszystkim zdrowo.
Sama pani doktor powiedziała że ładnie przybieram prawidłowo bo ma pacjentki które tyją po 30 - 50 kg w ciąży 😳😳
Ja codziennie smaruję się specyfikami na rozstępy - serum, krem, olejek, a i tak nic mi to nie daje 🙈 Raczej tu chodzi o indywidualne predyspozycje do powstawania rozstępów i niestety padło na mnie 🙃🙃
Chyba wolałabym więcej przytyć i móc to później zrzucić, niż się męczyć z rozstępami 😂 No ale staram się nie załamywać. Jeśli będą mi bardzo przeszkadzać, to udam się na jakiś laser albo inny zabieg, żeby zmniejszyć ich widoczność

Ja codziennie smaruję się specyfikami na rozstępy - serum, krem, olejek, a i tak nic mi to nie daje 🙈 Raczej tu chodzi o indywidualne predyspozycje do powstawania rozstępów i niestety padło na mnie 🙃🙃
Chyba wolałabym więcej przytyć i móc to później zrzucić, niż się męczyć z rozstępami 😂 No ale staram się nie załamywać. Jeśli będą mi bardzo przeszkadzać, to udam się na jakiś laser albo inny zabieg, żeby zmniejszyć ich widoczność

Myślę że tak źle kochana nie będzie 😉
To taki prywatny tatuaż każdej z kobiet która doświadczyła tego stanu ❤️🌺
U mnie na piersiach na dole się pojawiły ale czemu? Jak cycki stoją w miejscu nawet ciut ciut nie urósły 😁🤣
Na początku miałam wrażenie że takie lekkie balony ale teraz uważam że są takie jak i przed ciąża.

Myślę że tak źle kochana nie będzie 😉
To taki prywatny tatuaż każdej z kobiet która doświadczyła tego stanu ❤️🌺
U mnie na piersiach na dole się pojawiły ale czemu? Jak cycki stoją w miejscu nawet ciut ciut nie urósły 😁🤣
Na początku miałam wrażenie że takie lekkie balony ale teraz uważam że są takie jak i przed ciąża.
U mnie też jakoś dużo nie urosły, tylko jeden rozmiar. A i tak te dziady wylazły 😂

reklama
Do góry