reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

32 tydzień ❤️🌺❤️🌺

Szykujemy sie na badania.
Łoj ale nie chciało mi się wstać.
Ciężko jest wieczorem zasnąć a jak zasnę to się budzę a nad ranem najlepiej mi się spi 🤪
Ja mam to samo, zawsze byłam wieczornym śpiochem, a teraz północ, 1:00 w nocy - a senność nie przychodzi. No i najgorsze te nocne pobudki, potrafię się kręcić od 3 do 6 rano 😐 dziwne rzeczy się dzieją z tymi naszymi organizmami 😀

reklama
Ja zawsze byłam śpiochem, i nadal jestem 😳 mimo słusznego wieku potrafię przespać ciągiem 9 godzin. Nie budzę się wcale, chyba że przed spaniem wypiję za dużo wody (to jedyna zmiana związana z ciążą, bo wcześniej nawet to mnie nie budziło).
I aż do teraz przyjmuję w trakcie snu pozycję na plecach, choć powinnam spać na boku...

Ja za to, nie ważne o której pójdę spać, budzę się o 6 i nie mogę dalej zasnąć 🙃🔫
A przed ciążą, jeśli mogłam, to spałam do 11 😂

Ja za to, nie ważne o której pójdę spać, budzę się o 6 i nie mogę dalej zasnąć 🙃🔫
A przed ciążą, jeśli mogłam, to spałam do 11 😂
Ja dalej mogę spać do 11 🤦‍♀️ mąż mi przykazuje się wysypiać, a ja nastawiam budziki, po czym je ignoruję i śpię jak suseł. Bo ja nie lubię spać do późna! Tylko moje ciało lubi.

Ja mam to samo, zawsze byłam wieczornym śpiochem, a teraz północ, 1:00 w nocy - a senność nie przychodzi. No i najgorsze te nocne pobudki, potrafię się kręcić od 3 do 6 rano 😐 dziwne rzeczy się dzieją z tymi naszymi organizmami 😀

O tak nocne pobudki.
Obudzę się leżę kręcę się z boku na bok i nie mogę zasnąć.

to normalne w ciąży... choć ja taką bezsenność miałam tylko z synem 😁
Ja zawsze byłam śpiochem, i nadal jestem 😳 mimo słusznego wieku potrafię przespać ciągiem 9 godzin. Nie budzę się wcale, chyba że przed spaniem wypiję za dużo wody (to jedyna zmiana związana z ciążą, bo wcześniej nawet to mnie nie budziło).
I aż do teraz przyjmuję w trakcie snu pozycję na plecach, choć powinnam spać na boku...
Ja muszę wstać bo obowiązki wzywają, jednak na szczęście moje wstają o 7 :). Także godzina jest bardzo ok :).

to normalne w ciąży... choć ja taką bezsenność miałam tylko z synem 😁
Ja muszę wstać bo obowiązki wzywają, jednak na szczęście moje wstają o 7 :). Także godzina jest bardzo ok :).
Całe życie marzę o tym, żeby się budzić sama z siebie tak właśnie po 7. Ale teraz jak nie chodzę do pracy nastawiam budzik na 8, co w ogóle nie gwarantuje mi tego, że wstanę... często wyłączam, drzemki też, i jeszcze dosypiam. Odkąd jestem na zwolnieniu, mój cykl dobowy migusiem wrócił do naturalnego, a jestem typową "sową".

Jak tam mija Wam niedziela ?

My rosołek zjedlismy później się zje drugie danie może wyjdziemy na dworek posiedzieć i poskubac słonecznika 😀

reklama
Do góry