reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Witam dziewczyny :) chciała bym do was dołączyć :)
Ostatnia miesiączka 14.02.2022
Taki cień cienia pozytywnego testu ciążowego wyszedł mi 11.03.
Na bete poszłam i tu macie wyniki :
11.03 - 7,20 mlU/ml
13.03 - 14,4 mlU/ml
14.03 - 20,18 mlU/ml
Przyrost wg kalkulatora w internecie jest ok ale ja się jednak martwię że takie małe wartości...

reklama
11.03 - 7,20 mlU/ml
13.03 - 14,4 mlU/ml
14.03 - 20,18 mlU/ml
Przyrost wg kalkulatora w internecie jest ok ale ja się jednak martwię że takie małe wartości...
Może to po prostu bardzo wczesna ciąża, każda beta od czegoś startuje 😉

dzięki bo mąż już narzeka że nie potrafię się cieszyć tylko ciągle czegoś doszukuje ale ja poprosu się martwię bo od stycznia zeszłego roku się staraliśmy a też nie była to łatwa droga
Badź dobrej myśli i dbaj o siebie, na razie nie ma co panikować! :) znajdź dobrego lekarza i mu zaufaj 🙂 sama prawie dwa lata starałam się o kolejną ciążę, poprzednią poroniłam, i sama panikuje jak tylko brzuch mnie zaboli, a boli dość często... 🙂 TakE wiem jak ciężko się cieszyć. Ale cóż, robię ile mogę, a reszta... Zobaczymy co los przyniesie.

Badź dobrej myśli i dbaj o siebie, na razie nie ma co panikować! :) znajdź dobrego lekarza i mu zaufaj 🙂 sama prawie dwa lata starałam się o kolejną ciążę, poprzednią poroniłam, i sama panikuje jak tylko brzuch mnie zaboli, a boli dość często... 🙂 TakE wiem jak ciężko się cieszyć. Ale cóż, robię ile mogę, a reszta... Zobaczymy co los przyniesie.
na jutro umówiłam siebie teleporade z ginekologiem z LuxMedu bo chyba iść narazie nie mam po co bo nic nie będzie widać a tak chociaż sobie pogadam :)

Hej jestem po badaniu beta 24,2 progesteron 9,54 teraz będę myśleć czy przyrośnie. Za 48 godz powtórzę oby wzrosła.

Załączniki

• 76221132-66E1-4BE1-85BC-1AA66267CD7D.png
    76221132-66E1-4BE1-85BC-1AA66267CD7D.png
    82,8 KB · Wyświetleń: 67
11.03 - 7,20 mlU/ml
13.03 - 14,4 mlU/ml
14.03 - 20,18 mlU/ml
Hej ja miałam ostatnia miesiączkę 15.02 a dziś beta 24,2 wiec podobnie 😉

Hej dziewczyny dołączę do Was :) ost miesiączka 14.02( 4+0) dziś robiłam betę 199 , a progesteron 44 . Jak myślicie czy ten progesteron nie powinien być niższy ?

reklama
Do góry