PasiastyOgon
Moderator
No ciekawa jestem, owu była jakieś 2 dni później...Ja miałam 1 wizytę na 4+5 i był pęcherzyk ciążowy 5mm tylko zobaczymy jak będzie w Twoim przypadku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ciekawa jestem, owu była jakieś 2 dni później...Ja miałam 1 wizytę na 4+5 i był pęcherzyk ciążowy 5mm tylko zobaczymy jak będzie w Twoim przypadku
to ładna masz betę ja przy 5+6 miałam 5085Też byłam dziś na becie,4+6 6122 Pojutrze znów żeby sprawdzić czy przyrasta prawidłowo,dla świetego spokoju
Ja jak bym mogła to bym co tydzień na USG latała Co stres robi z człowiekiem heh..ale czekam do 6tcGratulacje dziewczyny! Oby kropki rosły w siłę !!
No i bety też
Modesty a zmierzyła Ci kropka czy za wcześnie?
Ja w tej ciąży strasznie się stresuję przed usg, normalnie nie miałabym jeszcze żadnego a teraz byłam już dwa razy.
Ale boję się chodzić :O
Wow, chyba podwójna?Też byłam dziś na becie,4+6 6122 Pojutrze znów żeby sprawdzić czy przyrasta prawidłowo,dla świetego spokoju