reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Halo :). Moje dziecię dziś w nocy grzeczne, ale od rana harcuje ;). A dziewczyny jak Wy je czujecie? Tzn np. tylko kopniaki na górze, a później np na dole? Bo u mnie przeważnie jest w tym samym czasie jest góra i dół 🤣 🙈

Halo :). Moje dziecię dziś w nocy grzeczne, ale od rana harcuje ;). A dziewczyny jak Wy je czujecie? Tzn np. tylko kopniaki na górze, a później np na dole? Bo u mnie przeważnie jest w tym samym czasie jest góra i dół 🤣 🙈

Ja czuje często po lewej stronie od pępka a wczoraj koszula nocna mi się podnosiła ależ to śmieszne wyglądało 🤣🤣

reklama
Byliśmy dzisiaj na rozejrzeniu się za wózkiem.
Rozczarowanie na maksa.
U mnie w mieście są dwa sklepy jeden zamknięty jest w sobote 😳
A ja mogę tylko w tedy korzystać bo mąż zwykle ma wolne w soboty.
A w drugim sklepie same szarość i czarne.
Dostaliśmy katalogi wózków i mamy się zastanowić i coś wybrać i oni w tedy sprowadza na sklep dla nas.

Ogólnie jakiś tam zarys tego wózka mamy ale co z tego co bym nie pokazała a naprawdę mam dużo zdjęć z różnymi modelami / firmami to oni akurat niewspolpracuja.

😳😳
I dalej jesteśmy w kropce.
Mąż mówi że zamówi się przez internet samemu taki jaki nam się będzie podobać i już.
Gorzej jak wtopimy kasę w wózek który nas nie zadowoli.
No nic zobaczymy parę dni mamy na zastanowienie.

Parę drobiazgów kupiliśmy w sklepie w sumie nic konkretnego i trzy stówki poszło.

Do góry