reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja kupiłam Neno Mare bo zależało mi na laktatorze na dwie piersi, a akurat ten model z neno był na promocji.
Z tego co się orientowałam to stosunek ceny do jakości tych laktatorów jest bardzo wysoko oceniany. Ja chce głównie karmić piersią, ale zapasy na czarna godzinę również chce mieć i tylko po to kupiłam laktator. Jak ktoś chce laktatora używać zamiast piersi to chyba wtedy wybrałabym z medeli.

A jeśli chodzi o modele z neno, to camino jest chyba 3-fazowy (czyli teoretycznie najlepszy), ale tez najdroższy. Jeśli chodzi o modele 2-fazowe na dwie piersi to one się znacząco nie różnią - jak dla mnie tylko designem (mam na myśli: mare, bueno, bella twin) 😉

EDIT: jak coś to czytałam artykuły i oglądałam filmiki przynajmniej z przed roku, a wtedy nie było aż takich promocji produktów neno, wiec myśle, że te opinie były uczciwe 😉

reklama
Cześć!

Ja już po śniadaniu. Zastrzyk sobie dałam/ leki wzięte.
Leże i sama nie wiem co dalej robić jakiś taki leniwy ten dzień się zapowiada.

Jutro stuknie 29 tydzień ❤️

Później wezmę się to może zrobię zapiekankę na kolacje. Obiad mamy.

Do góry