reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja kupiłam Neno Mare bo zależało mi na laktatorze na dwie piersi, a akurat ten model z neno był na promocji.
Z tego co się orientowałam to stosunek ceny do jakości tych laktatorów jest bardzo wysoko oceniany. Ja chce głównie karmić piersią, ale zapasy na czarna godzinę również chce mieć i tylko po to kupiłam laktator. Jak ktoś chce laktatora używać zamiast piersi to chyba wtedy wybrałabym z medeli.

A jeśli chodzi o modele z neno, to camino jest chyba 3-fazowy (czyli teoretycznie najlepszy), ale tez najdroższy. Jeśli chodzi o modele 2-fazowe na dwie piersi to one się znacząco nie różnią - jak dla mnie tylko designem (mam na myśli: mare, bueno, bella twin) 😉

EDIT: jak coś to czytałam artykuły i oglądałam filmiki przynajmniej z przed roku, a wtedy nie było aż takich promocji produktów neno, wiec myśle, że te opinie były uczciwe 😉

reklama
Cześć!

Ja już po śniadaniu. Zastrzyk sobie dałam/ leki wzięte.
Leże i sama nie wiem co dalej robić jakiś taki leniwy ten dzień się zapowiada.

Jutro stuknie 29 tydzień ❤️

Później wezmę się to może zrobię zapiekankę na kolacje. Obiad mamy.

Do góry