reklama
maszak
Fanka BB :)
Nie totalnie nie. Macica się szykuje i dlatego się nazywają skurcze przepowiadające . I one pojawiają się juz od 20 tygodnia.Jezuniu to chyba powinnam się martwić tymi skurczami? Chyba za wcześnie? 28 tydzień plus 3 dzień.
maszak
Skonsultuj. Ja biorę magnez 3x 2 i większość chyba bierze podobną dawkę.Skoro normalne to nie będę się na zapas martwić.
Jutro mamy wizytę więc będę informować doktorke.
Magnez biorę w sumie od momentu kiedy trafiłam do szpitala 3x1.
G
guest-1693758626
Gość
Nie totalnie nie. Macica się szykuje i dlatego się nazywają skurcze przepowiadające . I one pojawiają się juz od 20 tygodnia.
Skoro tak mówicie to jestem spokojniejsza ale jutro wspomnę doktorce.
Zamówienie w rosman poszło w świat
maszak
No ja mam od 1,5 tygodniaJa ostatnio zauwazylam, ze mam czasem w ciagu dnia pojedyncze skurcze. Ale nie sa bolesne. Tylko taki dyskomfort. Ale to normalne na tym etapie.
G
guest-1693758626
Gość
Właśnie zerknęłam na strony internetowe aptek : melissa , gemini i dr max i najlepiej wypadła apteka dr max różnica między aptekami to około 100 zł.
Jeszcze jak będę miec wolna chwile to podjedziemy do naszej lokalnej apteki i zobaczymy jak cenowo wyjdzie.
Jeszcze jak będę miec wolna chwile to podjedziemy do naszej lokalnej apteki i zobaczymy jak cenowo wyjdzie.
G
guest-1693758626
Gość
A powiedzcie mi czy może któraś z Was posiada kamerkę / nianie elektryczna ?
Goodka
Moderator
Ja chyba kupię, ale nie wiem jakąA powiedzcie mi czy może któraś z Was posiada kamerkę / nianie elektryczna ?
G
guest-1693758626
Gość
Też nad tym myślimy ale nie mamy pojęcia jaka kupićJa chyba kupię, ale nie wiem jaką
reklama
A powiedzcie mi czy może któraś z Was posiada kamerkę / nianie elektryczna ?
Ja chyba kupie, ale jeszcze nie wiem jaka. I chyba tylko ta "dzwiekowa" bez obrazu. Czytalam, ze kamerka Xiaomi 360 stopni ludzie polecaja, ale to pewnie podglad w telefonie jest.