reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

U mnie przy wypisywaniu deklaracji w przychodni wpisywalo się lekarza i położną. A że jest jedna to nie było wyboru, ale akurat mam bardzo fajną babkę. Też młoda mama więc taka na czasie ze wszystkim. Natomiast nie mam pojęcia jak to wygląda jakbym chciała inną położna, spoza POZ.

reklama
I nie ukrywam że chciałabym wybrać położna która będzie mnie / nam odpowiadała a nie taka z " przypadku " .

A w tej przychodni gdzie byłam kupe lat temu u ginekologa i gdzie została mi przypisana położna tak jak mówię losowo nie chciałabym aby po raz drugi została przypisana mi / nam jakas położna z " przypadku " .
Z tego co wiem to ta położna co przychodzi po porodzie wybierasz sobie taką jaka Ci pasuje nie musi to byc akurat z Twojej przychodni.

Cześć !

Czekam na wiadomość od kuriera nasze pierwsze zamówienie dla naszej córeczki ❤️❤️
Składam również zamówienie na stronie Rosmann z kosmetykami.
Chyba idzie mi to chaotycznie 🤣
Ale pierwsze koty za płoty 😘🥰😍

Jak Wam mija dzionek ?

Cześć !

Czekam na wiadomość od kuriera nasze pierwsze zamówienie dla naszej córeczki ❤️❤️

Jak Wam mija dzionek ?
Ja dziś spędziłam dwie godziny na fotelu u dentysty 🙈 mam dość, a za tydzień kolejna wizyta. Czeka mnie jeszcze reszta pomidorów do przerobienia, bo wczoraj nie skończyłam, ale na razie zjedliśmy obiad i chwilę odpoczywam 🙂 u mnie, jeśli chodzi o wyprawkę też do przodu, mam wybraną komodę i jak przyjdzie i mąż ją zamontuje to będę brać się za pranie ubranek dla malucha, z rozmiaru 56 już prawie wszystko mam, ale kosmetycznych rzeczy też mi jeszcze brakuje no i na pewno aptekę będę musiała odwiedzić

Ja dzisiaj byłam pierwszy raz na szkole rodzenia, 3 pietro i nawet wiatraka nie było, tylko uchylone okno 🥵 myślałam że zemdleje, ale wszystkie takie umęczone wyglądały 🙈 jakoś dałam radę 🙈
A teraz robię krem z borowików, już jakich czas chodzi za mną i nie mogę się go doczekać 😅

Cześć !

Jak Wam mija dzionek ?
Hmm, na twoim miejscu sprawdziłbym może czy gdzieś w drogerii internetowej nie dostaniesz tych produktów taniej. W Rossmannie często ceny są mocno zawyżone.
A ja czekam właśnie na kuriera, ma być u mnie lada chwila z łóżeczkiem 😄😄

Hmm, na twoim miejscu sprawdziłbym może czy gdzieś w drogerii internetowej nie dostaniesz tych produktów taniej. W Rossmannie często ceny są mocno zawyżone.
A ja czekam właśnie na kuriera, ma być u mnie lada chwila z łóżeczkiem 😄😄

Wiesz nie mam za bardzo możliwości jeżdżenia po drogeriach a tak naprawdę w moim mieście jesg tylko i wyłącznie Rosmann.
Ale z tego co widzę promocje są konkretne i ceny w porządku.
Pampersy premium care 0 cena 19 zł.
Pampersy premium care 1 cena 45 zl.
Kosmetyki z nivea wąchają się między 10 a 15 złoty chusteczki nawilżające za paczkę wychodzi około 5-6 zlotu wiec cena też w porządku proszek Lovela około 18 złoty.
Ceny podaje plus minus bo dobrze nie pamiętam 🤪 ale mniej więcej wiem po ile gdzie co jest więc uważam że tym razem ceny są w porządku.
Zakupy powyżej 200 zł i darmowa dostawa.

reklama
Ja dziś spędziłam dwie godziny na fotelu u dentysty 🙈 mam dość, a za tydzień kolejna wizyta. Czeka mnie jeszcze reszta pomidorów do przerobienia, bo wczoraj nie skończyłam, ale na razie zjedliśmy obiad i chwilę odpoczywam 🙂 u mnie, jeśli chodzi o wyprawkę też do przodu, mam wybraną komodę i jak przyjdzie i mąż ją zamontuje to będę brać się za pranie ubranek dla malucha, z rozmiaru 56 już prawie wszystko mam, ale kosmetycznych rzeczy też mi jeszcze brakuje no i na pewno aptekę będę musiała odwiedzić

Ja na całe szczęście mam zdrowe zeby pewnie zacznę je leczyć po porodzie 😁
Ale na razie jest wszystko w porządku.
Ja mam parę ciuszków szczerze jestem w ciemnej dupie jak to się ładnie mowi 🤪 jestem przerażona nie mamy nic konkretnego dla małej.
Ale myślę że w ten weekend znaczy się w sobotę wybierzemy się z mężem do miasta i coś zaczniemy kupować.
Mogę sobie pozwolić na wyjście do miasta wyłącznie kiedy mąż jest w domu.
Na tygodniu nie ruszam się nigdzie chociaż i na weekend też siedzę w domu ale od czasu do czasu pojedziemy razem na zakupy czy na badania które zleci nam doktorka.

Do góry