reklama
Witaj u mnie też będzie chłopiec jak będziesz mieć jakieś pytania to służymy pomocą u mnie wyprawką powoli do przodu, z ubranek praktycznie nic nie mam dopiero robię pierwsze zakupy, dziś kupiliśmy wózek, mam też trochę artykułów higienicznych i łóżeczko. Do listopada mamy jeszcze trochę czasu, na pewno uda nam się skompletować wszystkoTrzymam kciuki żeby tym lepszych dni było u Ciebie więcej Maluszek jak już będzie na świecie to wszystko Ci wynagrodzi. Ja czekam na chłopca a Ty? Szykujesz już wyprawkę? Bo ja jeszcze nie mam nic konkretnego i trochę zaczyna mnie to przerażać nie wiem od czego zacząć
G
guest-1693758626
Gość
Hej teraz jest już całkiem dobrze ale początki były różne. Tak to moja pierwsza ciąża.
Niestety w moim gronie nie ma aktualnie nikogo w ciąży dlatego pomyślałam że dołączę tutaj. Chętnie powymieniam poglądy A jak a Ty się masz?
Cześć!
Witaj w gronie ciężarówek
Cześć cieszę się bardzo że dołączyłamCześć!
Witaj w gronie ciężarówek
G
guest-1693758626
Gość
A my mamy dwa bodziaki jeden w rozmiarze 56 a drugi 74 i kocyk.
Sama jestem przerażona ta wyprawkę nie wiem od czego zacząć
Niby listę mam ale jakoś ciężko się zebrać.
A wózek to nie mam pojęcia jaki my wybierzemy. Co czytam opinie to wychodzi ze żaden się chyba nie nadaje
A wózek to nie mam pojęcia jaki my wybierzemy. Co czytam opinie to wychodzi ze żaden się chyba nie nadaje
G
guest-1693758626
Gość
Cześć cieszę się bardzo że dołączyłam
Napisz coś więcej o sobie ?
Ile masz lat ?
To Twoja pierwsza ciąża?
Jak się czujesz?
Jak przechodzisz ciążę?
Dokładnie! Tym bardziej ze wózek to większa inwestycja i człowiek ma obawy żeby dobrze wybrać i nie żałowaćA my mamy dwa bodziaki jeden w rozmiarze 56 a drugi 74 i kocyk.
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Dokładnie! Tym bardziej ze wózek to większa inwestycja i człowiek ma obawy żeby dobrze wybrać i nie żałować
Zgadza się.
Oczywiście widziałam wózki z cybexa po 10 tysięcy i droższe
Cena przerażająca a człowiek martwi się żeby 4 tysiące nie utopić a co dopiero 10