reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Trzymam kciuki żeby tym lepszych dni było u Ciebie więcej 😉 Maluszek jak już będzie na świecie to wszystko Ci wynagrodzi. Ja czekam na chłopca a Ty? 😍 Szykujesz już wyprawkę? Bo ja jeszcze nie mam nic konkretnego i trochę zaczyna mnie to przerażać 🙈 nie wiem od czego zacząć
Witaj 😊 u mnie też będzie chłopiec 🙂 jak będziesz mieć jakieś pytania to służymy pomocą 🙂 u mnie wyprawką powoli do przodu, z ubranek praktycznie nic nie mam dopiero robię pierwsze zakupy, dziś kupiliśmy wózek, mam też trochę artykułów higienicznych i łóżeczko. Do listopada mamy jeszcze trochę czasu, na pewno uda nam się skompletować wszystko 😊

Hej 😊 teraz jest już całkiem dobrze ale początki były różne. Tak to moja pierwsza ciąża.
Niestety w moim gronie nie ma aktualnie nikogo w ciąży dlatego pomyślałam że dołączę tutaj. Chętnie powymieniam poglądy 😉 A jak a Ty się masz? 🤗

Cześć! ❤️❤️
Witaj w gronie ciężarówek 🤪❤️

A my mamy dwa bodziaki jeden w rozmiarze 56 a drugi 74 🤪 i kocyk.
Sama jestem przerażona ta wyprawkę nie wiem od czego zacząć 🤣
Niby listę mam ale jakoś ciężko się zebrać.
A wózek to nie mam pojęcia jaki my wybierzemy. Co czytam opinie to wychodzi ze żaden się chyba nie nadaje 😞

A my mamy dwa bodziaki jeden w rozmiarze 56 a drugi 74 🤪 i kocyk.
Sama jestem przerażona ta wyprawkę nie wiem od czego zacząć 🤣
Niby listę mam ale jakoś ciężko się zebrać.
A wózek to nie mam pojęcia jaki my wybierzemy. Co czytam opinie to wychodzi ze żaden się chyba nie nadaje 😞
Dokładnie! Tym bardziej ze wózek to większa inwestycja i człowiek ma obawy żeby dobrze wybrać i nie żałować😩

reklama
Dokładnie! Tym bardziej ze wózek to większa inwestycja i człowiek ma obawy żeby dobrze wybrać i nie żałować😩

Zgadza się.
Oczywiście widziałam wózki z cybexa po 10 tysięcy i droższe 😳😳
Cena przerażająca a człowiek martwi się żeby 4 tysiące nie utopić a co dopiero 10 😳🤣🤪

Do góry