reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
My też jeszcze nie wiemy na 100% 🙈
Pewnie dopiero jak ją zobaczymy, to zadecydujemy 🤪
Myślę że do rozwiązania wybierzemy 😉
Raczej w szpitalu już wybrane mieć powinnam 😉
Znając życie pewnie w listopadzie czeka nas covid i wszystko będzie pozamykane brak odwiedzin 😪
Jak tam Wam mija czwartek ?

Ja zjadłam śniadanie wzięłam leki zastrzyk sobie dałam i dalej leżę 😀

Ja tez nie wiem jak można samemu.

Na szczęście w uk nawet jak był covid to mógł partner być przy porodzie.

Czy was tez tak plecy bola? Macie jakieś sposoby?
Tego boję się najbardziej, że znowu będzie coś nie tak :( Zarówno ja jak i narzeczony chcemy, żeby był obecny przy porodzie. Nie wyobrażam sobie rodzić bez niego :/

Tego boję się najbardziej, że znowu będzie coś nie tak :( Zarówno ja jak i narzeczony chcemy, żeby był obecny przy porodzie. Nie wyobrażam sobie rodzić bez niego :/
Może nie koniecznie chciałabym żeby mąż był przy porodzie ale na pewno po wszystkim 😉 bym chciała ale liczę się z tym że zamkną szpitale i będzie brak odwiedzin 😞

reklama
Ja tez nie wiem jak można samemu.

Na szczęście w uk nawet jak był covid to mógł partner być przy porodzie.

Czy was tez tak plecy bola? Macie jakieś sposoby?
O tak mnie plecy bolą ale prawda jest taka że ograniczona mam aktywnosc fizyczna. Dałam sobie na luz żeby później nie pluc sobie w brode.
Jakoś daje rade bez żadnych specyfików.

Do góry